Neler Yeni

Çözüldü✓ İmzam'daki sistem ile Unreal Engine 5 açabilir miyim ?

01adanalı

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,086
𝐈̇𝐬̧𝐥𝐞𝐦𝐜𝐢:𝐀𝐌𝐃 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 PRO 𝟑𝟔𝟎𝟎 𝐀𝐧𝐚𝐤𝐚𝐫𝐭:𝐀𝐒𝐔𝐒 𝐓𝐔𝐅 𝐁𝟒𝟓𝟎-𝐏𝐑𝐎 𝐆𝐀𝐌𝐈𝐍𝐆 𝐑𝐚𝐦:𝐀𝐃𝐀𝐓𝐀 𝟏𝟔𝐆𝐁 (𝟐 𝐚𝐝𝐞𝐭 𝟖𝐆𝐁) 𝟑𝟐𝟎𝟎𝐌𝐇𝐳 𝐄𝐤𝐫𝐚𝐧 𝐊𝐚𝐫𝐭𝐢:𝐀𝐒𝐔𝐒 𝐆𝐓𝐗 𝟏𝟔𝟔𝟎 𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑 𝐏𝐇𝐎𝐄𝐍𝐈𝐗 𝐊𝐚𝐬𝐚:𝐀𝐒𝐔𝐒 𝐓𝐔𝐅 𝐆𝐀𝐌𝐈𝐍𝐆 𝐆𝐓𝟑𝟎𝟏 𝐏𝐒𝐔:𝐅𝐒𝐏 𝐇𝐲𝐩𝐞𝐫 𝐊 𝟔𝟎𝟎 𝟔𝟎𝟎𝐖 𝟖𝟎+ 𝐒𝐒𝐃:𝐊𝐈𝐍𝐆𝐒𝐓𝐎𝐍 𝐀𝟐𝟎𝟎𝟎 𝟓𝟎𝟎𝐆𝐁 𝐇𝐃𝐃:𝐖𝐄𝐒𝐓𝐄𝐑𝐍𝐃𝐈𝐆𝐈𝐓𝐀𝐋 𝟏𝐓𝐁 𝟕𝟐𝟎𝟎𝐫𝐩𝐦 𝐌𝐨𝐧𝐢𝐭𝐨̈𝐫:𝐗𝐆𝟐𝟒𝟎𝟓 Mouse : Katar Pro Klavye : GameNote KB487L
Sistem bu açabilir miyim ?

32gb ram yazıyordu benim gördüğümde ama yanlış biliyor da olabilirim
O sample yani orda yapılan örneğin sistem gereksinimleri bir nevi oyun diyebiliriz.​
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

𝐈̇𝐬̧𝐥𝐞𝐦𝐜𝐢:𝐀𝐌𝐃 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 PRO 𝟑𝟔𝟎𝟎 𝐀𝐧𝐚𝐤𝐚𝐫𝐭:𝐀𝐒𝐔𝐒 𝐓𝐔𝐅 𝐁𝟒𝟓𝟎-𝐏𝐑𝐎 𝐆𝐀𝐌𝐈𝐍𝐆 𝐑𝐚𝐦:𝐀𝐃𝐀𝐓𝐀 𝟏𝟔𝐆𝐁 (𝟐 𝐚𝐝𝐞𝐭 𝟖𝐆𝐁) 𝟑𝟐𝟎𝟎𝐌𝐇𝐳 𝐄𝐤𝐫𝐚𝐧 𝐊𝐚𝐫𝐭𝐢:𝐀𝐒𝐔𝐒 𝐆𝐓𝐗 𝟏𝟔𝟔𝟎 𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑 𝐏𝐇𝐎𝐄𝐍𝐈𝐗 𝐊𝐚𝐬𝐚:𝐀𝐒𝐔𝐒 𝐓𝐔𝐅 𝐆𝐀𝐌𝐈𝐍𝐆 𝐆𝐓𝟑𝟎𝟏 𝐏𝐒𝐔:𝐅𝐒𝐏 𝐇𝐲𝐩𝐞𝐫 𝐊 𝟔𝟎𝟎 𝟔𝟎𝟎𝐖 𝟖𝟎+ 𝐒𝐒𝐃:𝐊𝐈𝐍𝐆𝐒𝐓𝐎𝐍 𝐀𝟐𝟎𝟎𝟎 𝟓𝟎𝟎𝐆𝐁 𝐇𝐃𝐃:𝐖𝐄𝐒𝐓𝐄𝐑𝐍𝐃𝐈𝐆𝐈𝐓𝐀𝐋 𝟏𝐓𝐁 𝟕𝟐𝟎𝟎𝐫𝐩𝐦 𝐌𝐨𝐧𝐢𝐭𝐨̈𝐫:𝐗𝐆𝟐𝟒𝟎𝟓 Mouse : Katar Pro Klavye : GameNote KB487L
Kaldırır fakat çok bir şey yapabileceğini sanmıyorum.

O sample yani orda yapılan örneğin sistem gereksinimleri bir nevi oyun diyebiliriz.​

Kaldırır fakat çok bir şey yapabileceğini sanmıyorum.
Nasıl çok bir şey yapabileceğini sanmıyorum ?

Yani yapabileceğin şeyler orda yazdığı gibi 30 fps için 64 gb ram, 2080 işlemciyi hatırlamıyorum. Bu sistemde anca 30 fps alırsın bir oyun yaparsan, yaparken de zorlanırsın.

5700x veya 2080 ekran karti istiyor.

Yani yapabileceğin şeyler orda yazdığı gibi 30 fps için 64 gb ram, 2080 işlemciyi hatırlamıyorum. Bu sistemde anca 30 fps alırsın bir oyun yaparsan, yaparken de zorlanırsın.
Hımm o zaman Unreal Engine 4 ten devam .
:D
O sistem gereksinimleri sadece o demoyu çalıştırabilmek için. UE5 ile oyun yapmaya yetecek bir sistemin var ama Luman gibi teknolojileri deniyemezsin ve zaten sistemin yetse dahi yapmaman lazım. Bende RTX 2060S ve R5 3600 (4.3 GHz) var ve ue4 de yaptığım proje ue5 de daha iyi FPS değerleri ile çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,584
Üyeler
173,401
Son üye
denizdaisy6
Geri