O uygulama sadece hafta sonları açılıyor diye biliyorum.Direkt ilk ekranda ki inca'nın tanıtımında kalıyor var mı çözümü?
En son herkese mekanik klavye çıktığı için saldırı oldu dediler ve bir süre kullanılmayacağını açıkladılar.Direkt ilk ekranda ki inca'nın tanıtımında kalıyor var mı çözümü?
En son kötüye kullanımdan dolayı açılmıyordu benim gibi 20-40 kere çevirenler yüzünden. [Bu arada 2000. mesajım Silver oldum sanırsam]Son 3 gündür giremiyorum hafta sonuyla alakası yok gibi
Hayırlı olsun silver .d Darısı başımaEn son kötüye kullanımdan dolayı açılmıyordu benim gibi 20-40 kere çevirenler yüzünden. [Bu arada 2000. mesajım Silver oldum sanırsam]
Açsalarda alsam bir şey 2 haftadır kupa çıkıyor.Sırf kupa için kargo çalışanını meşgul etmem.hocam sanırım tamamen kapandı google play ve app storede açılacak mış
niye meşgul etmiyorsunuz hocam banada çıktı kupa kalitesi güzel 20-25tlsi varHayırlı olsun silver .d Darısı başıma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açsalarda alsam bir şey 2 haftadır kupa çıkıyor.Sırf kupa için kargo çalışanını meşgul etmem.
Saati 20 geçe yenileniyorEn son kötüye kullanımdan dolayı açılmıyordu benim gibi 20-40 kere çevirenler yüzünden. [Bu arada 2000. mesajım Silver oldum sanırsam]
Hocam sırf onun için cidden uğraştırmam.Lojistik işini az çok biliyorum sırf kupa için birini kapıma getirtmemniye meşgul etmiyorsunuz hocam banada çıktı kupa kalitesi güzel 20-25tlsi var
ben getirttim iyikide getirtmişim zaten birtek sana gelmiyorlarHocam sırf onun için cidden uğraştırmam.Lojistik işini az çok biliyorum sırf kupa için birini kapıma getirtmem