kurmuyorlarsa bile basit bir işlem merak etmeselam herkese İncehesap pcyi kargoya vermeden önce driverları vb kuruyorlarmı bilen varsa neler yapıp gönderdiklerini söyleyebilirlermi
bios güncelleştirmesi uğraştırıcı bir iş değilmi ve windows kurupmu gönderiyorlar??kurmuyorlarsa bile basit bir işlem merak etme
Aga nereye basit Allah belasını versin 8 saattir uğraşıyorum bir driver için hiç bir şey olmadı driver yükleme programı bile indirdim gene olmadıkurmuyorlarsa bile basit bir işlem merak etme
driver kurmak basit zaten bios güncelleştirme windows kurma yapıyorlarmı acabaNe önemi varki, çok basit işlem 10 dk nı almaz.
söyle nedir?Aga nereye basit Allah belasını versin 8 saattir uğraşıyorum bir driver için hiç bir şey olmadı driver yükleme programı bile indirdim gene olmadı
program kullanmaAga nereye basit Allah belasını versin 8 saattir uğraşıyorum bir driver için hiç bir şey olmadı driver yükleme programı bile indirdim gene olmadı
windows kurmuyorlarsa bir flaş hazırlaman lazımdriver kurmak basit zaten bios güncelleştirme windows kurma yapıyorlarmı acaba
Konu açtım bakar mısın onasöyle nedir?
Bir şey olmadı aga zaten bir fark bile olmadıprogram kullanma
at linkKonu açtım bakar mısın ona
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir şey olmadı aga zaten bir fark bile olmadı
at link