İnce hesap güvenilir mi?

Bende izledim o videoyu da Videoyu çeken sözde mağdur hastalıklı ya .Onun anlattıklarına göre yargı yapmak doğru gelmedi bana. :)
Sayılı Güvenilir sitelerden birisidir. Ama hiç bir zaman sorun yaşamayacağın anlamına gelmez. Sorun olur ama çözüm önemlidir.

Ben ince hesaptan PCH F Class 1.0 [PC Hocası] pcyi alacağım ama birkaç video izledim ve huzursuzluk yaşadım İnce hesaptan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir miyim?
gayet güvenilir kardeşim her cuma 20.00'da oyuncu indirimleri oluyor asla kaçırmayın arkadaşlar , çok ürün aldım büyük firmadır müşteri temsilcileride baya ilgililer.

Güvenilir bu gece 2.kez alışveriş yaptım ama tercih etmem :D

Ben Bişey Almadım Ama Yani Büyük Youtube Kanaları Oraya Sponsor Bence %100 Güvenilir

İndirim olduğu günlerdeki yoğunlutan dolayı sipariş ettiğim mouse gecikmişti ve çok güzel bir müşteri hizmetiyle karşılandık. oturup 1-2 saat muhabbet etmek istedim açıkçası :) rahatlıkla alışverişinizi yapıp müşteri hizmetleriyle sohbet etmeye çalışabilirsiniz

Güvenilir çoğu youtuber ile işbirliği yapıyor zaten ordan güvence alabilirsin.

Ben ince hesaptan PCH F Class 1.0 [PC Hocası] pcyi alacağım ama birkaç video izledim ve huzursuzluk yaşadım İnce hesaptan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir miyim?
Güvenilir tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,998
Üyeler
195,493
Son üye
shinoaxd
Geri