sitelerin hazırladığı indirimli sistemleri takip etmeniz daha iyi olurYardım!
Millet selam, İnce hesaptaki pc çok toplama sihirbazına özel indirimleri nasıl kullanabilirim? Yardımcı olur musunuz?
25.000₺ bütçe ile 3070ti bulunan sistem bulmam mümkün mü?
Kampanyaları takip etmenizi gerekiyor. 25.000 TL bütçe ile RTX 3070 Ti sistem toplanamaz. RTX 3070 toplanabilir. Ancak kampanyalarda RTX 3070 Ti sistem bir ihtimal bulunabilir. Karar sizindir.Yardım!
Millet selam, İnce hesaptaki pc çok toplama sihirbazına özel indirimleri nasıl kullanabilirim? Yardımcı olur musunuz?
25.000₺ bütçe ile 3070ti bulunan sistem bulmam mümkün mü?
BakınızKampanyaları takip etmenizi gerekiyor. 25.000 TL bütçe ile RTX 3070 Ti sistem toplanamaz. RTX 3070 toplanabilir. Ancak kampanyalarda RTX 3070 Ti sistem bir ihtimal bulunabilir. Karar sizindir.
Yav ben anlamam ki. Yardımcı olur musun, neyi eksik?Bu mu sistem ?....
PSU kalitesiz ve 4K monitör eksik. Ekran kartı soğutması giriş seviyesi kötü modellerden, işlemci düşük seviye ve anakart h510 güç limitini tamamen kaldırılamayacaktır. Ve 11400f yeterli performansı sağlamayacaktır. SSD kalitesiz, Şayet 1440P monitörle bile RTX 3070 Ti ekran kartını, 11400f işlemci ile beraber performanslı bir şekilde kullanamazsınız.....Yav ben anlamam ki. Yardımcı olur musun, neyi eksik?