Neler Yeni

incehesaba büyük isyan kapida

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Çok boş yorumlar yapılmış. Bu kadar çok sipariş varken adamların bunları test etmeleri uzun sürücek. Ne kadar adam olursa olsun aynı anda hepsini test edemezler bir de üstüne diğer sistem ve parça sipariş edenler var telefon sipariş edenler var. Hepsine yetişmeleri zaten imkansız. Orda sana süreyi vermişler... 15 Mayıs' a kadar denmiş bekliceksin paşa paşa. He ben beklemem diyorsan iptal edersin.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
O işler öyle olmuyor hocam bir sistemin montajı ve kurulumu ne kadar sürer.
Teknobiyotik 1 günde aynı sistemden 120 tane montajladı. Helal olsun.
[/QUOTE]
Hocam haklısınız ama kaç işçi var? Umarım en kısa sürede ürünlerinize ulaşırsınız. İiy günler

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Akın kuru
Çok boş yorumlar yapılmış. Bu kadar çok sipariş varken adamların bunları test etmeleri uzun sürücek. Ne kadar adam olursa olsun aynı anda hepsini test edemezler bir de üstüne diğer sistem ve parça sipariş edenler var telefon sipariş edenler var. Hepsine yetişmeleri zaten imkansız. Orda sana süreyi vermişler... 15 Mayıs' a kadar denmiş bekliceksin paşa paşa. He ben beklemem diyorsan iptal edersin.
Havadan konuşması ne kadar basit adamlar 15 mayıs dese satışlar yarı yarıya düşerdi insanlara belirtilse zaten kimse gelipte burada laf yapamazdı onca gün geçiyor en ufak bir gelişme olmuyor aksine süreyi uzatıyolar cidden siz para falan alıyor olmalısınız başka açıklaması yok

vpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
omer
Sanane kardeşim adamlar sana mı yalan söylüyor. Bize yalan söylüyor. Çalışan mısın da savunuyprsun. Belli bir satış hedefi var ki bu sistem, bu fiyata koydular. Ayağını yorganına göre ben mi uzatacağım yoksa incehesap mı ? Banane diğer sipariş edenlerden. O firmanın derdi . İptal edeceksen de paramı dolar üzerinden geri yatırsın o zaman.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Madem beklemek istemiyosunuz başvurun gönüllü olarak çalışın gençler. İstediğinizi yapın paşa paşa beklemeden o sistemleri alamazsınız.

vpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
omer
Madem beklemek istemiyosunuz başvurun gönüllü olarak çalışın gençler. İstediğinizi yapın paşa paşa beklemeden o sistemleri alamazsınız.
Bak sana yemin ediyorum. Depodan verseler parçaları 5 dk durmam (Ankarada oturuyorum). Kendi sistemimimn parçalarını alır kaçarım.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Madem sistemleri hızlı almak istiyorsunuz o zaman montaj yapmalarını istemeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Abdulkadir Özgen
Ya siparişi veren o olsa en çok o ağlar burda bir yapıyor insanlar burda asgari ücretin 3 katını yatırmış hakkını arıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Abdullah DEMİRCAN
Biz her şey dahil hazır sistem satın alıyoruz uğraşmamak için ve firmanın covid ve sokakğa çıkma yasakları dahilinde taahhüt ettiği bir süre var. Gönüllü olarak çalışın gençler ne demek? Saçma sapan yorum yaparak insanların canını sıkma.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Biz her şey dahil hazır sistem satın alıyoruz uğraşmamak için ve firmanın covid ve sokakğa çıkma yasakları dahilinde taahhüt ettiği bir süre var. Gönüllü olarak çalışın gençler ne demek? Saçma sapan yorum yaparak insanların canını sıkma.
Firma'nın taahüt ettiği süre kargoya verilme süresi.

Top Bottom