Neler Yeni

incehesaba büyük isyan kapida

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Şu videolara bakın derim bkz:
bkz:
Bu iki video'ya hak veriyorum.
Ben hazır sistemlere güvenmediğim için kendim toplayıp montaj ettim. Fazladan 150 verdim ama turp gibi(Allah'a şükür). Bazı parçaları İncehesap'tan bazılarını İtopyadan topladım. Parçalarda sorun yok.
Anlamadığım bir şey var 2.nci videoda neden tamir edip göndermişler sıfır göndermeleri lazımdı.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bu iki video'ya hak veriyorum.
Ben hazır sistemlere güvenmediğim için kendim toplayıp montaj ettim. Fazladan 150 verdim ama turp gibi(Allah'a şükür). Bazı parçaları İncehesap'tan bazılarını İtopyadan topladım. Parçalarda sorun yok.
Anlamadığım bir şey var 2.nci videoda neden tamir edip göndermişler sıfır göndermeleri lazımdı.
Dostum sorun da bu zaten.

Kraftoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kraftoon
Zaten ürün geldiğinde iade etme süreci başlar bişe varsa gönderirsin. Korona var yoğunluk var adamlar ne etsin bide bunun testi montajı fln var. Ne demişler sabreden derviş muradına ermiş.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
coronayı bahane edecekler corona olmadan önce ne diyorlardı acaba

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Beyler abartılacak bir durum yok bir günde yüzlerce sistem siparişi geldi sokağa çıkma yasağı var. Çalıştıkları yerde uyuyan bile vardır eminim. Her malzemeyi dezenfekte edip montajlayıp sistem kurup driver yüklemek bunu yüzlerce makinaya yapmak kolay değil. Adamlar zaten yazıyor hazır sistemde. 10 iş günü sonra kargoya verilecek diye. Daha 3 iş günü falan oldu neyin kafasında bu kadar millet. Abartmayın, 3 hafta önce monitör aldım 3 günde geldi. Hazır sistem aldım 10 günde geldi. Bu dönemde aldıklarınız illaki gecikecektir. El Capitan ve PC HOCASI sistemleri yakın zamanda çıktı ve çok yoğun istek var sabredin.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Emre
Ya beyler Allah aşkına burada firmayı savunmayın. Kardeşim bak Abdullah bey her sistem toplama videosun da o sistem yok satıyor bunu herkes de biliyor. Artık ortalama o sistemden ne kadar satılacağını biliyorsun ne kadar gideceğini biliyorsun sen buna göre önlemini alacaksın sadece 3 saatte 250-350 küsür arası satıldı diye hatırlıyorum. Yoğunluk olacağını biliyor stok durumunu belirtecek elinde ne kadar ürün var ne kadar işlemci var ona göre önlemini alıcak paraya para demiyorsun ama ürünleri gönderme ye geldiğin de ses yok soluk yok. Sen önlemini almadan işe girişiyorsun. Ee millet evde karantina da canı sıkılıyor adam bir an önce gelmesini istiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: vpro

Kinsey IV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Okan Özsoy
Arkadaşlar ben de iki tane sipariş vermiştim. 4 günlük sokağa çıkma yasağından 5 gün önce. Siparişimin biri sokağa çıkma yasağının başladığı gün elime ulaştı yani 5-6 gün içerisinde geldi. Paketlemesi gayet yeterliydi kutuda ya da üründe herhangi bir arıza, çizik, kırık vs görmedim. Diğer ürün ise sokağa çıkma yasağı başlamadan önce kargoya verilmediği için sokağa çıkma yasağı bittikten sonra verileceğini söylediler ve öyle de yaptılar. Sokağa çıkma yasağı bittikten sonraki pazartesi günü kargoya verildi. Salı günü de ürün elime geçmiş oldu. Diğer ürünle aynı şekilde kutuda ya da üründe bir sıkıntı görmedim ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Demirbaş
8 mayıstaki Gaming gecesini bekliyordum bende kulaklık almak için ama şuan bi tırstım yani o kadar beklemek istemiyorum ben kargoyu :S

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
8 mayıstaki Gaming gecesini bekliyordum bende kulaklık almak için ama şuan bi tırstım yani o kadar beklemek istemiyorum ben kargoyu :S
panik yapmana gerek yok bence kargo olayı şuan şans işi mesela burada onca kişi kargosunun gelmemesinden şikayetçi yaklaşık 11 gündür mouse bekleyen kişiler var yorumda ama şans mıdır başka birşeymidir bilmiyorum ama pazartesi saat 1.30 da sipariş ettiğim kargo başka bir ilde olmama rağmen salı günü 11.00 da bulunduğum bölgenin kargo istasyonuna ulaştı ve ben sipariş ettikten 36 saat sonra kulaklığımı kullanmaya başladım

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Abdullaha laf edilmesine anlam veremedim. Adam maddi çıkar olmaksızın sistem tanıtıyor indirim alıyor piyasanın altında alınmış sistemler zaten bide adama laf ediyorsunuz. Montaj için adamların belirlediği İŞ GÜNÜ süreci var daha 3-4 iş günü oldu olmadı olağan dışı durumlar var iken biraz daha sabırlı olmak lazım test edilmemiş sıkıntılı geleceğine bir süre geç gelsin kasmayın... önümüzdeki hafta başlar inşallah aldığınız sistemlerin gelmesi :)

Blacksig

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Koray Ölmez
Ben de incehesaptan aynı gün pc ve klavye aldım. Klavye 3 günde elime ulaştı. Pc de bugün montaj aşamasına geldi. Muhtemelen haftaya elime geçer.
Sıkıntı sistem toplama aşamasında. Yoksa kargolarda bi sıkıntı yok.

vpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
omer
İnce hesap haftasonu çalışacak mı arkadaşlar bilgisi olan var mı? Yoksa korona var diye paydos mu ?

Top Bottom