Egolu doktor ?
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 560
- İsim
- Harunckr
Yandaş falan derken sözlerini dikkatli kullan yakışmıyor.
Sorun her zaman her yerde vardır sırf senin tecruben ilesabit bir şey değildir.
Buyur Vatan'ın şikayet vardaki durumu memnuniyet 5 üzerinden 1
Alıntıyı görüntüle
üslup yanlış olsada adam doğru söylüyor. Süreci her gün izleyen bir DA bekleyeni olarak rezillikleri yazsak dağ olur. Zaten 3 konu var hepsi okununca belli olur tekrar yazmaya gerek yok. Sen yaşadığın sıkıntıyı eksik yönlerini doğru şekilde kanıtlarla söylüyorsun. Birisi gelmiş diyor benim mouse 1 haftada geldi. Sanki büyük nimetmiş gibi söylediği. montajlar çok geç başladı. Şu an gelen rakamlar komedi ki son 2 günde çoğu montaja geçti. Yani montajdaki rakam aldatıcı. Yani en basit bir müşteri hizmetlerine 50-60 dakikada bağlanmak bile büyük kalitesizlik göstergesi. Bu sistem yayınlandığında hazır sistem bulundurmamak büyük rezillik. Herkes izin alırken 14 günün 7 günü çalışmamak yine büyük rezillik. Benim sistemim kargoya verilsin ben kargocularla cebelleşmeye hazırım. Müşteri hizmetlerinin % 90 otomatik mesajla cevap verdiği ince hesapla değil. İnsanlar ramazanda yasakta zaman geçirmek için aldılar ama artık bayramda kullanırız. Ayrıca işlemci konusunda da dedikleri doğru el capitan grupları var ilginç şekilde işlemcilerde gariplikler oluyor hep. Bizde bekliyoruz umarım bizimki sorunlu değildir. İnsanların sorunu ince hesapla. Burda bunları yaşamayanların böyle bol keseden sallaması hoş olmuyor