Neler Yeni

incehesaba büyük isyan kapida

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Akın kuru
Daha önce hiç iptal eden oldu mu şu an iptal etsem parayı ne zaman geri yatırırlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ozan SAHIN
Dolarla yatirsalar iptal ederim

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Abdulkadir Özgen
Abdullah kardeş ürünü tanıtırken değerli dostlar diye başlıyor ya değerimizi anladık

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Abdulkadir Özgen
Onunla ilgisi yok ki. Saçmalamayın.
Emirhan kardeş ben sana Bir araba tavsiye ediyorum referans oluyorum aldıktan sonra sorun yaşıyorsun bana gelip ya bu böyle çıktı neden beni uyarmadin desen benle ilgisi yok saçmalama mi diyeyim

isimsizüye

80+ Gold
daha geçen 1 2 hafta oluyor crucial bx500 sağlık durumu düştü dedim adamlar sağolsun yenisini gönderdiler :) hazır sistem alanlara söylüyorum adamlar 1 2 hafta test ediyor bide virüs var kargolarda yoğun şuan o zaman montaj istemeyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Arda
Kusura bakmayın da ben bu isyan telaşını anlamıyorum. 19'unda sipariş verdik çoğumuz (pazar günü); sonraki hafta 23 ve 24 nisan zaten çalışılmadı, bu haftada daha 3 iş günü oldu. Zaten normal 10 iş günü taahhütleri bile dolmadı adamların. Alışveriş yapıldı, para verildi diye kimse kölemiz olmak zorunda değil, çalışıyorlar belli ki. Bu hafta bir geçsin, önümüzdeki hafta hala aynı durum olursa o zaman konuşulur böyle şeyler, şimdi çok erken. Hayır sürekli mesaj yağmurundan etkilenip doğru dürüst test etmeden gönderecekler daha büyük mağduriyet olacak.

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Kusura bakmayın da ben bu isyan telaşını anlamıyorum. 19'unda sipariş verdik çoğumuz (pazar günü); sonraki hafta 23 ve 24 nisan zaten çalışılmadı, bu haftada daha 3 iş günü oldu. Zaten normal 10 iş günü taahhütleri bile dolmadı adamların. Alışveriş yapıldı, para verildi diye kimse kölemiz olmak zorunda değil, çalışıyorlar belli ki. Bu hafta bir geçsin, önümüzdeki hafta hala aynı durum olursa o zaman konuşulur böyle şeyler, şimdi çok erken. Hayır sürekli mesaj yağmurundan etkilenip doğru dürüst test etmeden gönderecekler daha büyük mağduriyet olacak.
Bende şunu anlamıyorum bu kadar günde nasıl 1 tane gönderdiler ???
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha geçen 1 2 hafta oluyor crucial bx500 sağlık durumu düştü dedim adamlar sağolsun yenisini gönderdiler :) hazır sistem alanlara söylüyorum adamlar 1 2 hafta test ediyor bide virüs var kargolarda yoğun şuan o zaman montaj istemeyin
1-2 haftalık testi de yeni çıkardılar galiba 😂 ne testi bu reis söylede bizde bilelim

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Abdulkadir Özgen
İnce hesap değil ASELSAN oldu mübarek neyi deniyorsa pc de

vpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
omer
Elektrik- Elektronik mühendisiyim ben. 2 hafta anca standby testi yapılır durduğu yerde bozulur mu diye. Başka ne testi olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,970
Üyeler
163,750
Son üye
quqlacı
Top Bottom