kopyalayıp atar mısın buraya bizde atalım
Sayın Yetkili, Merhaba
İncehesap.com sitesi her hafta cuma günü 22:00 da Cuma Gecesi olarak kampanya yapmakta. Son 3-4 haftadır 300 stoklu ürünleri 1₺ gibi cüzi bir fiyattan oyunseverleri ile buluşturuyor.
Lakin şöyle bir durum mevcut;
Belirtmiş olduğum site eğer 300 stokluk ürün satacaksa 22:00 da site direkt çöküyor ve en geç 65-70 dakika sonra gelmekte. Bu süreç içerisinde stok sayısında ciddi bir şekilde düşüş gerçekleştiriliyor. Bugün yaşanan durum ise şöyledir;
22:00-23:15 arası site sürekli host sorunu yaşadı ve süreyle orantılı olarak stok sayısında düşme oldu. Forum sitesindeki yaklaşık 50-100 kişilik arkadaş ekibiyle münakaşa içerisinde olduk ve alabilenlerin sayısı 10 kişi ya var ya da yoktur.
23:15-23:45 arası her dakikada 4-8 stok sayısı düştü ve 23:50 civarında ürün tükendi olarak görüntülendi.
Ürünü alacak kişilerden birisi olarak ürünü sepete ekledim ve belirttiğim saatler içerisinde sepet ekranında sürekli beyaz ekranla karşılaştım ve ödeme yapamadım, bu durumu yaşayan bir sürü arkadaşım oldu.
Sizden ricam bu ilgili site belirtilen ürünü gerçekten 300 kişiye satmış mı yoksa ortada bir sahtekârlık mı mevcut? Yoksa amaçları reklam mı? O kadar şikayet var ama ne hikmetse sayfa şikayetvar dan eşsiz diamond ödülü almış.
İlgili site;
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!
www.incehesap.com
Tartışmanın yaşandığı ve şikayetlerin bulunduğu forum makalesi;
Bugünkü gaming gecesinde bir oyuncu ekipmanı kaliteli olduğu söyleniyor 300 stokla tanesi 1 TL sakın kaçırmayın hızlı olan alor
forum.donanimarsivi.com
Belirttiğim ürüne ait ekran görüntüsü ektedir.
Geri dönüşünüzü bekler,
İyi çalışmalar dilerim.
Saygılar