İncehesap.com Satın alırken 1 değil 100 kere düsünün

Geçmiş olsun. Hukuk eskiden topal işliyordu artık kötürüm. O nedenle firmalar at koşturuyor. Şunun benzeri bir olay Avrupa veya Amerika’da olsa şirket korkudan bir d…… kalır. Gelecek ceza sebebiyle. Üzücü. Amazon dışında bir yerden monitör, tv vs alınmaz. Ben de Vatan-Vestel işbirliği ile 2 aylık bir macera yaşamıştım. Çok yorucu oluyor uğraşması.
Burada THH’nin hakkını vermem lazım. Konuya 2 gün içinde dönüş sağlandı, ama ne zaman sonuçlanır bilemem.
Çalışıyorsan ve zaman harcamak senin için lüksse, evet bu süreç çok yorucu olabilir. Firmalar da senin zaman ayıramayacağını bildikleri için işleri ağırdan alıyorlar.
Ama benim zamanım bol; bir arkadaş bile 1 TL’lik alışveriş yapmaktan vazgeçerse, bu bana ekstra motivasyon veriyor.

Burada THH’nin hakkını vermem lazım. Konuya 2 gün içinde dönüş sağlandı, ama ne zaman sonuçlanır bilemem.
Çalışıyorsan ve zaman harcamak senin için lüksse, evet bu süreç çok yorucu olabilir. Firmalar da senin zaman ayıramayacağını bildikleri için işleri ağırdan alıyorlar.
Ama benim zamanım bol; bir arkadaş bile 1 TL’lik alışveriş yapmaktan vazgeçerse, bu bana ekstra motivasyon veriyor.
Yok ben temel hukuk sisteminden bahsettim. Eğer daha düzgün işleyen bir sistem olsaydı firmalar bunu yapmaya cesaret edemezdi. Hakem heyeti sistemi iyi çalışıyor olabilir. Onlara da görevini düzgün yaptığı için teşekkür ederiz.

Benim doğum gün önce 2K monitörüm bozuldu Asus garantiye gönderdim paneli değiştirdiler hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta çok kısa bir süre içinde geri aldım 5 gün içinde bütün sorunum çözüldü

2 tane monitör alacaktım yeni kurduğumuz sistem için ince hesaptan şans eseri konuyu gördüm, size çok geçmiş olsun. Umarım sorunu en kısa sürede çözersiniz. Bende monitörleri amazondan sipariş edeceğim şimdi. Bilgilendirme için teşekkürler.

2 tane monitör alacaktım yeni kurduğumuz sistem için ince hesaptan şans eseri konuyu gördüm, size çok geçmiş olsun. Umarım sorunu en kısa sürede çözersiniz. Bende monitörleri amazondan sipariş edeceğim şimdi. Bilgilendirme için teşekkürler.
Rica ederim, faydalı olabildiysem ne mutlu. İnce Hesap’tan uzak durmak en doğru karar olmuş, ben de yaşadıklarımdan sonra kimse aynı sorunu yaşamasın diye paylaştım. Amazon’dan alman bence çok daha güvenli olur, umarım sorunsuz bir alışveriş olur 🙏

D&r ps5 dualsense sipariş ettim rengi değişik geldi diye iade ettim , iade kabul edilmedi 🤣🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

D&r ps5 dualsense sipariş ettim rengi değişik geldi diye iade ettim , iade kabul edilmedi 🤣🤣
İadeyi aynı gün yaptım birde 🤣

AMAZON AMAZON AMAZON AMAZON şaşmayın bundan gidip prime abonelik alın bide zaten ilgili olan hizmetleri prime olunca daha bi güzel işiliyor ne alırsan al AMAZONDAN al

2-3 sene önce işlemci almıştım, takıp kullanmıştım bir kaç gün, orijinal macunuyla falan. Sonra cuma indiriminde daha yükseği aynı fiyata düşmüştü bunu iade edip onu almıştım hiç sorun çıkarmamışlardı. Şimdi ise kusurlu ürün gönderip üstüne yatmaya çalışıyorlar helal olsun valla mis gibi ticaret.

İtopya falanda böyle sürekli kullanılmış ürün gönderiyor, bir kaç defa ürün aldım hep açık, kirlenmiş ürünler. Böyle şeyler bir kere bile yaşanmamalı, iade ürünü çöpe at diyen yok ama güzelce temizle yerleştir, poşetini ayarla gönder.
Bıçağın iki tarafı da keskin, sen ürün satın alıp ona macun sürüp kullandıktan sonra ürün sorunsuz olmasına rağmen başka bir işlemci sipariş verip kullanılmış ürünü keyfi iade edersen sana da kullanılmış ürün gelince şaşırmayacaksın :) Senin o macunlu işlemci de mesela başka birine gitti.
30k lık işlemciler var yazık günah yani.

Bu arada firmaları savunmuyorum çünkü genelde çok fırsatçı ve omurgasız davranıyolar. Ama etik kurallarına vs biz de dikkat etmeliyiz :)

Son düzenleme:
Bıçağın iki tarafı da keskin, sen ürün satın alıp ona macun sürüp kullandıktan sonra ürün sorunsuz olmasına rağmen başka bir işlemci sipariş verip kullanılmış ürünü keyfi iade edersen sana da kullanılmış ürün gelince şaşırmayacaksın :) Senin o macunlu işlemci de mesela başka birine gitti.
30k lık işlemciler var yazık günah yani.

Bu arada firmaları savunmuyorum çünkü genelde çok fırsatçı ve omurgasız davranıyolar. Ama etik kurallarına vs biz de dikkat etmeliyiz :)
Yazdığımı tam okumadın galiba? Çöpe at diyen yok güzelce temizle paketle gönder diyorum. Kulaklığın içinde tozla gönderme diyorum, mesela bana öyle geldi. Yargılamadan tam anlasaydın keşke yazdığımı.

Ayrıca 30k lık işlemci ne alaka şimdi? Bahsettiğim macun stok fanın üzerindeki macun. Öyle hazır şırınga falan değil. 2 günlük işlemci almışsın, bir üst modeli aynı fiyata düşmüş iade etmeyecek adam var mı bu durumda?

Yazdığımı tam okumadın galiba? Çöpe at diyen yok güzelce temizle paketle gönder diyorum. Kulaklığın içinde tozla gönderme diyorum, mesela bana öyle geldi. Yargılamadan tam anlasaydın keşke yazdığımı.

Ayrıca 30k lık işlemci ne alaka şimdi? Bahsettiğim macun stok fanın üzerindeki macun. Öyle hazır şırınga falan değil. 2 günlük işlemci almışsın, bir üst modeli aynı fiyata düşmüş iade etmeyecek adam var mı bu durumda?
Valla ben bir ürün aldığımda sıfır olmasını, ambalajında olmasını beklerim. Aldığım kullandığım ürünü de bi hata kusur yoksa iade etmem. Ne başkasını ne de mağzayı madur etmek istemem, kimse benim takıp kullandığım ürünü kullanmak zorunda değil, ki başkasına gideceği belli iade ettiğimde.
Bana gelen ürünün de jelatini açılmışsa üstünde parmak izi vs varsa hiç düşünmeden iade ederim. Bilemem sonuçta 3 ay mı kullanıldı 3 gün mü, ne kadar temizlerlerse temizlesinler. Ki 1 gün kullanıldığından emin olsam bile neden alayım kullanılmış ürünü.

Kısacası dediğim gibi iki ucu boklu değnek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,455
Üyeler
183,432
Son üye
AntepLee00
Geri