❌İndirim Bitti! İNCEHESAP GÜNÜN BOMBASI SAAT 22.00 DA

aynı fiyata daha yüksek bit daha yüksek hz daha iyi görüntü alabilecekken, 27 inch 1080p 120 hze vermem açıkcası. ha boyut illada önemli diyorlarsa yine bu alınmaz. Yani alabilmek için bahanesi olan bir ürün değil. vga giriş desen kasam eski desen yine kurtarmıyo
Bizimkiler pek hz bit boyut fln bakmaz. Gösterecek bir ışık olsun yeter ama daha ucuzu varsa haklısınız, ben en ucuz monitör ne kadar diye bakmadım :)

incehesap kadar fırsatçı bir firma yok umarım batarlar. Sinerji - Pckolik falan lian li ürünlerini olması gereken fiyattan satarken bu fırsatçılar üstüne koydukça koyuyor. daha da hiçbir şey almam bunlarda. Lcd fan alacaktım. adamlar 9200 liraya satıyor 3 lü paketini. Pckolikte 7000 lira şu an :D

bom shit olacaktı herhalde.

İncehesap:

incehesap kadar fırsatçı bir firma yok umarım batarlar. Sinerji - Pckolik falan lian li ürünlerini olması gereken fiyattan satarken bu fırsatçılar üstüne koydukça koyuyor. daha da hiçbir şey almam bunlarda. Lcd fan alacaktım. adamlar 9200 liraya satıyor 3 lü paketini. Pckolikte 7000 lira şu an :D
Gaming geceleri ve bazen çok nadir de olsa spesifik güzel indirimler hariç bişey alınmaz zaten ordan. Ben 7800x3d yi almıştım gaming gecesinden, piyasada ondan düşüğe satan yok diye. Korkarak aldım ama neyse ki sorunsuz çıktı iade THH ile falan uğraşmak gerekmedi

Bomba muhabbeti ne? Linke basınca hiç bir şey çıkmıyor. Gaming gecesi gibi belirli saatlerde mi indirim oluyor? Anlatabilecek var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,697
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri