İncehesap iade

Ryzen 9 3900x takacağım.Fakat b450 auros ana kartı n vrm soğutucuları ve parçaları çok ısınır.diyorlar ve bu kart modeli de fazla ısınan bir model

Umarım iade ederler normalde.kargo gelmeden iade istedim
Adamlarurunu teslim alın öyle tekrar kargoya verin dedilet
sorun olmaz, site üzerinden iade talebi açın ürünü teslim alın sonra direkt gidip kargoya teslim edin, muhtemelen size teslim eden kargocu ürünü teslim almayacak

doğru keşke 3900 yerine 3700x falan alsaydınız işinizi fazlasıyla görürdü

Şöyle bir sıkıntı var ürünü actim ama kullanmadim ayrıca talep açma gibi bir eylemde bulunmam gerektiği söylenmedi.İnce hesabın kendi sitesinde de talep açın demiyor.yaniltmak için olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doğru keşke 3900 yerine 3700x falan alsaydınız işinizi fazlasıyla görürdü
Daha işlemci almadım ama alacağım zaman en iyisini almak istiyorum

Şöyle bir sıkıntı var ürünü actim ama kullanmadim ayrıca talep açma gibi bir eylemde bulunmam gerektiği söylenmedi.İnce hesabın kendi sitesinde de talep açın demiyor.yaniltmak için olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha işlemci almadım ama alacağım zaman en iyisini almak istiyorum
dostum öyle ama bi kendine sor gerçekten gerek varmı diye çünkü gerçekten çok çok güçlü bir işlemci bunu yayıncı YouTube ile ilgilenenler bile gerçekten ihtiyacı varsa alıyor sen sadece oyun oynayacaksan 3700x çok yeterli olur ama para senin karar senin sonuçta hayırlı olsun şimdiden

İnşallah kardeskm en kötüsü r31300x 1050 ti li sistem var ona takarım sonra yeni sistem dizerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,272
Üyeler
188,912
Son üye
sorusordumbirkere
Geri