Neler Yeni

İncehesap kargoya vermiyor !

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,056
İsim
göksel yurtcan
Mesaj yazma bölümü pek etkili değil sitede.Senin dediğin gibi yapıp müşteri hizmetlerini arayacağım.
ben bunu daha yeni itopyada yaşadım hemen çözdüler olayı

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Kardeşim geçmiş olsun bu tür işlerde beklemek lazım eğer Kargo açılmış Gelirse anında iade

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
7 Mayıs 2021'de gaming gecesinde bir adet mouse sipariş ettim ve hala kargoya verilmedi.
Sizce iptal etmeli miyim ?
Destek bölümüne mesaj attım en yakın zamanda kargoya vereceğiz dediler ama neredeyse 13 gün oldu.
Sizce iptal etsem parayı kaç günde hesaba geçirirler ?
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ?
siparişten sonra 24 saat içinde iptal edebiliyorsun diye biliyorum

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Kavgayla iş çözülmez :/

Kesinlikle haklısın fakat bunlar deneyimle sabit ki arayıp "merhaba böyle böyle ne zaman kargolayacaksınız acaba?" dediğimiz zaman bize yardımcı olmak yerine kavga edenlere yardımcı oluyorlar. Sıkıştırman gerekiyor. Eeee öyle olunca herkeste kavga ederek bunu çözmek derdine giriyor. Sadece müşteriden dolayı değil bence sorun.

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Ama belirttiğim gibi 24 saati geçti 17. güne yaklaşıyor
aynı sorun bende oldu 4-5 parca sipariş verdim ama ekran kartım gelmedi diğer her şey 3-4 gün sonra geldi yaklaşık 11-12 gün sonra aradım 1 saat telefonda sıra bekledim söyledim şikayetimi direkt kargoladılar bazen gözden kacıyor galiba her şeyi yollayıp bi ekran kartın gec göndermiştiler

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Her cuma yaşanan bir sorun olduğunu düşünüyorum. Araya bayramlar falan girince işler iyice sarpa sarmış. Telefonla arayıp konuşursanız hemen kargolayacaklarından eminim. İncehesap iyi güzel ama kargo konusunda epeyyy yavaşlar.

Top Bottom