Yardım İncehesap Siparişim Geri Aşamaya Gitti!

Yorumda çok sağlam bir yalak var dili yara olana kadar yalamaya devam edebilir bu işi profesyonel yapıyor belli profesyonel yalak. Ne kadar masum yazıyor şeker pıtırcığı 'sistemsel sorun olmuş' geç bu poliyanacılığı. Adam parasını vermiş mi direkt vermiş, işleri ne bir zahmet 10 günde göndersinler. Sistemse sıkıntı sanki sistem onların değil sorumlusu onlar değil çoluk çocuk bunlar çocuk kafasından çıkamamış.

Ben aynı ürünü 1dk önce sipariş verdim ertesi gün kargoyla pazartesi teslim aldım. Güncel olarak stokta da görünmüyor. Ayrıca bu hafta sipariş ettiğim diğer ürünlerde 17. yaş kampanyasından dolayı olduğu düşündüğüm ayrı bir gecikme de var.

Yorumda çok sağlam bir yalak var dili yara olana kadar yalamaya devam edebilir bu işi profesyonel yapıyor belli profesyonel yalak. Ne kadar masum yazıyor şeker pıtırcığı 'sistemsel sorun olmuş' geç bu poliyanacılığı. Adam parasını vermiş mi direkt vermiş, işleri ne bir zahmet 10 günde göndersinler. Sistemse sıkıntı sanki sistem onların değil sorumlusu onlar değil çoluk çocuk bunlar çocuk kafasından çıkamamış.
Çok haklı yorum bu arada sözde “sistemsel sıkıntı” zaten firmaların hatalarını örtmek için en klasik bahaneleri oluyor stok kalmadı stok bitti diyemeyince sistemsel sıkıntı olmuştur derler veya başka bir durumda da zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ya en başta paketleniyora geçmemesi ya da paketleniyordan geri ödeme alındı ya dönmemesi gerekirdi buradaki hata da firmaya aittir

Yani bana mı trol dedin? Ona göre uyarı vereceğim. Benim sana öyle bir cümlem olmadı. Ama sen cümlenin devamında benden bahsetmişsin başta trol diyerek.

8 K'lık Air Fry Ne La Fırın Mı O Aga
8k değil 3600₺ indirim yaptı. 2600₺ Airfryer idi 1000₺ de başka karttan bakiye yükledim oldu sana 3600₺.

Dostlar 26 Eylül'de Gaming Gecesinden Gigabyte Anakart almıştım. 11 gündür ürünler paketleniyor aşamasında idi. Bugün Ödeme Onaylandı aşamasına geri gitmiş. Yani ilk aşamaya :D. Böyle bir durum yaşayan oldu mu yoksa yine ilkler beni mi buldu.
Bilmeyenler için aşamalar şöyle olur. Ödeme Alındı > Ürünler Paketleniyor > Kargoya Verildi > Teslim Edildi

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
sonra bir önceye daha döner iptal ederler :D

Yani bana mı trol dedin? Ona göre uyarı vereceğim. Benim sana öyle bir cümlem olmadı. Ama sen cümlenin devamında benden bahsetmişsin başta trol diyerek.

8k değil 3600₺ indirim yaptı. 2600₺ Airfryer idi 1000₺ de başka karttan bakiye yükledim oldu sana 3600₺.
He Anladım Ben İlk Başta Ödemeyi Hediye Çeki Görünce Dedim Ne Alaka

Geri