İncehesap şok olay?

Squirtle48

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,969
Merhaba arkadaşlar.
Eşime hazır kasa toplamıştım. Rival 600 mouse bozuk gelmişti bende geri iade etmiştim ürünü.
Geçen hafta para iade mi aldım. Ürünün stoklarında olmadığını 20 iş günü geçtiği içinde para iadesi yapalım sizide yormayalım demişlerdi. Bende onayladım.
Herneyse dün işyerine gelmemiştim. Şimdi işyerine geldim ve incehesaptan bir paket gelmiş. Düşünüyorum düşünüyorum siparişte vermedim.
Kutuyu açtım. İçinden Rival 600 mouse çıktı. Ve servise gönderdiğim mouse değil 0 kutu göndermişler. Para iademi de geçen hafta aldım.
Şimdi sizce ne yapmalıyım kafam çok karıştı. Gönderdikleri mouseta çalışıyor. 😁

Merhaba arkadaşlar.
Eşime hazır kasa toplamıştım. Rival 600 mouse bozuk gelmişti bende geri iade etmiştim ürünü.
Geçen hafta para iade mi aldım. Ürünün stoklarında olmadığını 20 iş günü geçtiği içinde para iadesi yapalım sizide yormayalım demişlerdi. Bende onayladım.
Herneyse dün işyerine gelmemiştim. Şimdi işyerine geldim ve incehesaptan bir paket gelmiş. Düşünüyorum düşünüyorum siparişte vermedim.
Kutuyu açtım. İçinden Rival 600 mouse çıktı. Ve servise gönderdiğim mouse değil 0 kutu göndermişler. Para iademi de geçen hafta aldım.
hocam çok şanslısınız ama bence bir arayp söyleyin üstünüzde hak kalmasın yoksa oyun zevkiniz bozulur :D

hocam çok şanslısınız ama bence bir arayp söyleyin üstünüzde hak kalmasın yoksa oyun zevkiniz bozulur :D
Valla şeytan uy bana uy bana diye kulağıma çınlıyor. :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatalarını telafi için mouse atmış adamlar :D :D
Arayın bir konuşun
Eğer öyleyse çok mutlu olurum. 1 1buçuk haftadır hanıma mouse bakıyoruz. 😅

Valla şeytan uy bana uy bana diye kulağıma çınlıyor. :ROFLMAO:
hocam onun acısı çıkar elbet bi yerden ama haberiniz olsun :D
bence arayıp telafi için mouse göndermişsiniz çok teşekkür ederim diyip şakayla karışık mousu hediye olarak aldığınızı söyleyin belki tamam derler :D:D

hocam onun acısı çıkar elbet bi yerden ama haberiniz olsun :D
bence arayıp telafi için mouse göndermişsiniz çok teşekkür ederim diyip şakayla karışık mousu hediye olarak aldığınızı söyleyin belki tamam derler :D:D
Arayacağım zaten ya işin şakası içime sinmiyor pek böyle çalmış gibi.. Zaten geri versemde satamazlar kutuyu açtım benim önceki kutu sanıp. Açınca gördüm ki 0mış. 2.ele de düştü. Bakalım nolacak, isterler geri yüksek ihtimal. 😅

şimdi bro doğru olan şey senin incehasaba ulaşarak konuyu anlatman eğer onlar hata telafisi için gönderdik güle güle kullanın derlerse okey güle güle kullan ama yok yanlış oldu efendim ürünü geri gönderin bize derlerse bana göre demezler gönder ki hak kalmasın üstünde tabi burda senin kararın önemli kolay gelsin

şimdi bro doğru olan şey senin incehasaba ulaşarak konuyu anlatman eğer onlar hata telafisi için gönderdik güle güle kullanın derlerse okey güle güle kullan ama yok yanlış oldu efendim ürünü geri gönderin bize derlerse bana göre demezler gönder ki hak kalmasın üstünde tabi burda senin kararın önemli kolay gelsin
Tabi canım. Şarjım az şuan, hanımla konuştum arıyor şimdi. Bakalım ne diyecekler. Gönül istiyor ki hediye göndermiş olsunlar. Çok mutlu olurum valla. Yüklüde bir alışverişim oldu zaten orayla. 😁

Merhaba arkadaşlar.
Bu adamlar kadar islerini kötü takip eden kimse yok eminim size iade yapanla ürünü gönder farklı kişilerdir birbirinden habersizler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri