İncehesap Yaşanılan Sorun

ne bilim ben irternet de almıyorum klavye mouse kulaklık harici kendi gözümle gördüğüm güvenilir yerden alıyorum isterim fiyat farkı olsun 6 hafta önce HDIMI dönüştürcü bozuldu vatana verdim yenisini verdiler.
Haklısın ama küçük yerde yaşamanın dezavantajları...

Benim paylaşmak istediğim şey aslında yaşadığım sorundan ziyade o sorunu çözmeye çalışırken yaşadığım sorunlar. Problem her konuda olabilir ama çözüm üretilmemesi asıl problem. 4 gün sonra 1 aydır ssd elime gelmemiş oluyor.
o zaman arkadaşın dediği gibi tüketici haklarına başvurun

Müşteri hizmetleri iyi bir firmaya denk gelemedim ben :ROFLMAO:
Çok haklısın Allah D&R ve çalışanlarının belasını versin ciddi söylüyorum bunu. 4 ay önce kulaklığımı garantiye gönderdim 16 martta iade ya da değişim kararı çıktı iade istedim o günden beri müşteri hizmetlerini haftada 3 kez falan arıyorum iade talebi oluşturuyoruz cevap gelmiyo falan neyse en son cevap geldi onaylandı sonraki gün durumu öğrenmek için aradım kadın bana diyor ki öyle bir talep oluşturulmamış şimdiye kadar bende dedim ki o kadar zaman boyunca arkadaşlar ne yaptı o kadar konuşma var bana talep oluşturulduğunu söylediler falan hayır öyle bir şey olmamış falan sonra talebi tekrar açtı bende suratına kapadım yarın bir daha arayacam bakalım yine olmamışsa bu sefer thhye gidicem şikayet falan edicem

Yarın fareyi gönderdikten sonra başvuracağım bakalım nasıl bir yol izlenicek.

Çok haklısın Allah D&R ve çalışanlarının belasını versin ciddi söylüyorum bunu. 4 ay önce kulaklığımı garantiye gönderdim 16 martta iade ya da değişim kararı çıktı iade istedim o günden beri müşteri hizmetlerini haftada 3 kez falan arıyorum iade talebi oluşturuyoruz cevap gelmiyo falan neyse en son cevap geldi onaylandı sonraki gün durumu öğrenmek için aradım kadın bana diyor ki öyle bir talep oluşturulmamış şimdiye kadar bende dedim ki o kadar zaman boyunca arkadaşlar ne yaptı o kadar konuşma var bana talep oluşturulduğunu söylediler falan hayır öyle bir şey olmamış falan sonra talebi tekrar açtı bende suratına kapadım yarın bir daha arayacam bakalım yine olmamışsa bu sefer thhye gidicem şikayet falan edicem
Aslında kimsenin ekmeğinde gözüm yok ama gerçekten işini düzgün yapmayan müşteri hizmetlerinin işten atılması gerekli. Benim yaşadığım sorun da bu yaptık dedikleri şeyi yapmamış olmalarından dolayı sorun uzadıkça uzuyor. Sana da geçmiş olsun.

Geri