Neler Yeni

İncehesap'tan aldığım hazır sistemden ekran kartı çıkmadı ne yapmalıyım?

umutfakı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut
Bugün kargom geldi 1 adet hazır sistem pc ve 1 adet monitör aldım fakat kutulardan ekran kartı çıkmadı ve incehesapa ulaşamıyorum ne yapmam lazım bana destek olabilicek biri var mı?

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Bugün kargom geldi 1 adet hazır sistem pc ve 1 adet monitör aldım fakat kutulardan ekran kartı çıkmadı ve incehesapa ulaşamıyorum ne yapmam lazım bana destek olabilicek biri var mı?
Banada öyle olmustu
1 2 güne güne kart gelir
Buyuk ihtimalle ürünlerin kutusuda gelmedi

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Bunu nasıl atlayabiliyorlar anlamıyorum -_-

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
cumartesi günleri 10.00-13.00 arası destek veriyorlar pazartesi günü aramayı dene veya mail atmayı dene belki daha hızlı dönüş alabilirsin
hangi sistemi aldınız

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Genellikle ayrı ayrı geliyorlar. Teyit etmek için İncehesap ile görüşebilirsiniz.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
2 kutu geliyor. Birinde sistem diğerinde kutular ve ekran kartı. Onu getirmemişlerse bekleyin o da gelir.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Bunu nasıl atlayabiliyorlar anlamıyorum -_-
Hazır sistemlerde kargoya verirken zarar gelmemesi adına ekran kartını sistemin içine yerleştirmiyorlar. Kutusu ile birlikte ayrı bir şekilde gönderiyorlar. İncehesap'ta böyle yapmıştır. Aslında bir hata veya kötü bir durum yok yani. Böyle olması daha iyi ;)

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Hazır sistemlerde kargoya verirken zarar gelmemesi adına ekran kartını sistemin içine yerleştirmiyorlar. Kutusu ile birlikte ayrı bir şekilde gönderiyorlar. İncehesap'ta böyle yapmıştır. Aslında bir hata veya kötü bir durum yok yani. Böyle olması daha iyi ;)
öyleyse normalı öyle zaten 7-8 adet hazır sistem aldım hepside o şekilde geldi ama arkadaşa galiba ayrı olarak da gelmedi hiç gelmedi sanırım veya apu sistem aldı ekran kartı var zannetti
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl iletişim kurdun peki iletişim kurmam gerekiyor değil mi
hangi ürünü aldığınızı söyleyebilir misiniz

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Yavaş
Ekran kartı zarar görmesin diye ayrıca gelebilir. İletişime geçin ve panik yapmanıza gerek yok.

umutfakı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut
bana bilgisayar kutusunun içerisinde olduğu söylendi ama

öyleyse normalı öyle zaten 7-8 adet hazır sistem aldım hepside o şekilde geldi ama arkadaşa galiba ayrı olarak da gelmedi hiç gelmedi sanırım veya apu sistem aldı ekran kartı var zannetti

hangi ürünü aldığınızı söyleyebilir misiniz
Majesty 1270 aldım ekran kartım rx570

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Olması gereken öyle zaten ben de böyle yapmalarına bir şey demiyorum. Ama hepsi gelmiş ekran kartı gelmemiş. Bu da komik :)
Demek istediğim komple kargo kutusunun içinde olmaması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,959
Üyeler
168,062
Son üye
kurtdişi15
Top Bottom