İnceHesap'tan aldığım sisteme Windows kurmama gerek varmı?

leth

80+
Reaksiyon skoru
6
Buna benzer konular daha önce açılmış ama ben şunu anlamadım.Sanırım gelen sistem deneme sürümü ile geliyor ve belli bir süresi varmış(1 ay galiba tam emin değilim) eğer windows 11 key alıp etkinleştirirsem bu sınırsız olurmu? Yoksa flash bellekten windows 11 pro kurup sonramı key etkinleştirmem lazım?

Key kullanırsan sınırsız olur, key kullanmayacaksan massgravel diye bir program var onun ile aktive edebiliyorsun.

İtopyadan alınan sistemde windows gelmişti incehesap'ta da geleceğini düşünüyorum çünkü test yapıyorlar. Windowsu etkinleştirmeden kullanabilirsiniz. Sadece arkaplanı falan değişemezsin. Sakın pahalıya windows alma

Evet 1 ay deneme sürümü olur. Key alıp etkinleştirebilirsiniz, bidaha almanıza gerek kalmaz. Deneme süresi bitmeden de alabilirsiniz.

Yaz googleye CMD ile win 11 etkinleştirme oku ilerle bitti bu kadar uygulama indirmene bile gerek yok

İncehesaptan arkadaşıma aldığımız sistem de Windows 11 kurulu geldi ama biz format yöntemiyle 25H2 üzerinde modifiye yapılmış başka bir Windows çalışması kurduk. Orijinal Windows telemetri servisleri yüzünden her bilgiyi sızdırıyor, performansı azaltıyor vs.

Freedos yazıyorsa muhtemelen bir sistem yüklü gelmeden gelir ama kurulu geliyorsa key girmeniz lazım.

Buna benzer konular daha önce açılmış ama ben şunu anlamadım.Sanırım gelen sistem deneme sürümü ile geliyor ve belli bir süresi varmış(1 ay galiba tam emin değilim) eğer windows 11 key alıp etkinleştirirsem bu sınırsız olurmu? Yoksa flash bellekten windows 11 pro kurup sonramı key etkinleştirmem lazım?
piyasada 300 home retail var free olarak.
home kurarsan yardımcı olurum.
pro alacaksanız "mak" olmamasına dikkat edin.

Eğer key alıp aktif edince sınırsız oluyorsa güvenilir key alabileceğim bir yer söyleyebilir misiniz biraz bakındım trendyolda bile var 100tl ye falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Key kullanırsan sınırsız olur, key kullanmayacaksan massgravel diye bir program var onun ile aktive edebiliyorsun.
Key alabileceğim güvenilir bir yer önerebilir misiniz hocam teşekkürler.

Eğer key alıp aktif edince sınırsız oluyorsa güvenilir key alabileceğim bir yer söyleyebilir misiniz biraz bakındım trendyolda bile var 100tl ye falan.

Key alabileceğim güvenilir bir yer önerebilir misiniz hocam teşekkürler.
https://github.com/NiREvil/windows-activation?tab=readme-ov-file

Az buçuk cmd falan anlıyorsanız ingilizcenizde varsa ücretsiz şekilde bunu yapabilirsiniz. Bedava key tanımlıyor sisteminize. Bilgisayarı alalı 2 sene oldu 2 senedir bunu kullanıyorum sorun çıkmadı hiç bir şekilde.
İstemezsenizde saglamlisans diye bi yer vardı oradanda alabilirsiniz.

Muhtemelen win 11 pro kurarlar. Başlat menüsünden arama kısmına "winver" yazıp komutu çalıştır diyerek kontrol edersin. Win Pro ise sağlam lisans veya benzeri lisans sitelerinde "retail lisans key" alabilirsin. Bu lisanslar format attıktan sonra da tekrar tekrar kullanabileceğin türdeler.
MAK Lisansların fiyatları düşük oluyor ama format sonrası kullanılamıyor. Haliyle pek kullanışlı değil. Lisans alacaksan da ona dikkat edersin.

Ya da yukarıda da anlatıldığı gibi win 11 lisanslayabileceğin çeşitli yöntemler var, onları denersin. Ben de key satın almadan kullanıyorum epeydir. Sorun yok.

https://github.com/NiREvil/windows-activation?tab=readme-ov-file

Az buçuk cmd falan anlıyorsanız ingilizcenizde varsa ücretsiz şekilde bunu yapabilirsiniz. Bedava key tanımlıyor sisteminize. Bilgisayarı alalı 2 sene oldu 2 senedir bunu kullanıyorum sorun çıkmadı hiç bir şekilde.
İstemezsenizde saglamlisans diye bi yer vardı oradanda alabilirsiniz.
Teşekkür ederim çok anlamam böyle işlerden sağlamlisanstan key alacağım

Muhtemelen win 11 pro kurarlar. Başlat menüsünden arama kısmına "winver" yazıp komutu çalıştır diyerek kontrol edersin. Win Pro ise sağlam lisans veya benzeri lisans sitelerinde "retail lisans key" alabilirsin. Bu lisanslar format attıktan sonra da tekrar tekrar kullanabileceğin türdeler.
MAK Lisansların fiyatları düşük oluyor ama format sonrası kullanılamıyor. Haliyle pek kullanışlı değil. Lisans alacaksan da ona dikkat edersin.

Ya da yukarıda da anlatıldığı gibi win 11 lisanslayabileceğin çeşitli yöntemler var, onları denersin. Ben de key satın almadan kullanıyorum epeydir. Sorun yok.
Teşekkür ederim sağlam lisanstan key almaya karar verdim sistemin gelmesini bekliyorum ama bikac gün key almadan kullansam bi sorun olmaz dimi.yuklemelerimi gene yapabilirim ekran kartı driver güncellemelerini falan.

Teşekkür ederim çok anlamam böyle işlerden sağlamlisanstan key alacağım

Teşekkür ederim sağlam lisanstan key almaya karar verdim sistemin gelmesini bekliyorum ama bikac gün key almadan kullansam bi sorun olmaz dimi.yuklemelerimi gene yapabilirim ekran kartı driver güncellemelerini falan.
Olmaz, sadece kişiselleştirme yapamazsın.
Home kurarsan, free retail key veririm.
Pro kolay duşmez ve cabuk black list oluyor.
Satın alacaksanız pro da mak olmamasına dikkat edin, mak istersen atarım👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,746
Üyeler
183,885
Son üye
Penci Zurna
Geri