- Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamın konuşma şekline bak. Sanki seçip bilerek ölü pikselli göndermişler. Esnaf olsam dükkanıma almam.
adamlardan geri dönüş daha gelmemiş "iade almayacağız değişim yapmayacağız" diyende yok hemen thh ye başvurcam diye havalara girmene düşünmene gerek yok adama mal toptancıdan ya da üreticiden kutuyla geliyor sana satınca kendi kutusuna koyup yolluyor eğer test yapmak için açmış olsa bu mal açılmış diyip yine laf edecektiniz

Teslim edilen ilk monitör şu halde gelince, ikincisinde de yan yana iki adet ölü piksel çıkınca doğal olarak bir ön yargı oluşuyor maalesef.
Tamamdır, haklısınız. Uzatmanın manası yok, zaten daha İncehesap'la muhatap olmayacağım.ben senin bu mesajına tepkimi gösterdim, kabul etmiyorsan bu markadan monitör alma o zaman yani 0 ölü piksel garantili ürün al.
paragraf döşediğim falan da yok, baştan beri aynı şeyi anlatmaya çalışıyorum ama anlamamakta ısrarcısın.
hakkın yok dememi falan bekliyorsun herhalde, ilk mesajımdan beri tekrar geri gönder kabul edilir diyorum. neyi zor bunun?
monitörün temizi gelene kadar hakkın devam ediyor, incehesap değil servise bile gönderebilirsin zaten incehesap çalışanıyım aynen kanka, sen bir okuduğunu anlamaya yönelik kısa testler çöz.
Son düzenleme: