AEmir 80+ Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 22 Haziran 2025 #1 Bütçe 5 işlemci anakart ekran kartını teker teker aldığımızda incehesap yanında termal macun verir mi
Atlas Savaş 80+ Bronze Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1,085 Reaksiyon skoru 334 22 Haziran 2025 #2 AEmir yazmış: işlemci anakart ekran kartını teker teker aldığımızda incehesap yanında termal macun verir mi Devamı için tıklayın... İşlemcin kutuluysa zaten stok soğutucuyla geliyor diye biliyorum sıvı soğutma aldıysan yine sürülü oluyor onlarda da
AEmir yazmış: işlemci anakart ekran kartını teker teker aldığımızda incehesap yanında termal macun verir mi Devamı için tıklayın... İşlemcin kutuluysa zaten stok soğutucuyla geliyor diye biliyorum sıvı soğutma aldıysan yine sürülü oluyor onlarda da
AEmir 80+ Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 23 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Atlas Savaş yazmış: İşlemcin kutuluysa zaten stok soğutucuyla geliyor diye biliyorum sıvı soğutma aldıysan yine sürülü oluyor Devamı için tıklayın... sağ olun
Atlas Savaş yazmış: İşlemcin kutuluysa zaten stok soğutucuyla geliyor diye biliyorum sıvı soğutma aldıysan yine sürülü oluyor Devamı için tıklayın... sağ olun
byhorozkentli 80+ Silver Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 3,767 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,764 23 Haziran 2025 #4 tam olarak ekstra sana macun göndermiyor, aldığın soğutma da zaten ya altında sürülü oluyor yada kutusunda macunu çıkıyor,
tam olarak ekstra sana macun göndermiyor, aldığın soğutma da zaten ya altında sürülü oluyor yada kutusunda macunu çıkıyor,
Skiesred 80+ Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 105 Reaksiyon skoru 39 23 Haziran 2025 #5 AEmir yazmış: sağ olun Devamı için tıklayın... Tray alırsan gelmez