hs60 kullanmistim eskiden kaçtığına üzüldümCorsair HS70 PRO Wireless CA-9011210-EU Krem Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı
Corsair HS70 PRO Wireless CA-9011210-EU Krem Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığıwww.gencergaming.com
ben o yüzden almadım bataryası da doğru düzgün yetmiyor ilerleyen yıllarda diyen de olmuşArkadaşlar almayın menteşeleri çabuk kırılıyor çok kalitesiz menteşeleri bu hs serisinin.
14 saat iyi ama ilerleyen yıllarda o ömür baya azalıyormuş youtube yorumlarında gördümGünde 14 saat batarya ömrü var.
Baya sağlam gözüküyor ben aldım kaynak nereden bilginiz var mı?Arkadaşlar almayın menteşeleri çabuk kırılıyor çok kalitesiz menteşeleri bu hs serisinin.
Değiştiririz yauv14 saat iyi ama ilerleyen yıllarda o ömür baya azalıyormuş youtube yorumlarında gördüm
14 saat iyi mi.. Daha düşüğünü ben görmedim şahsen.14 saat iyi ama ilerleyen yıllarda o ömür baya azalıyormuş youtube yorumlarında gördüm
Kaynak benim hocam bizzat kullandım şuan yedekte iki menteşesi kırık hızlı yapıştırıcı ile yapıştırıp bantladım kulak pedleri yazın çok terletiyor kafaya baskısı çok ağrı yapar kulak pedleri twrlemeden dolayı deforme oluyor.Baya sağlam gözüküyor ben aldım kaynak nereden bilginiz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değiştiririz yauv
Genel bir cevap vereyim.Arkadaşlar almayın menteşeleri çabuk kırılıyor çok kalitesiz menteşeleri bu hs serisinin.
Kaç saat kullanıyorsunuz günde? Ve çocuk kadar beceri falan olayına girmeyelim saçma yerlere gider konu sizin adınıza.Genel bir cevap vereyim.
Sanırım iki seneye yakındır kullanıyorum. Menteşe kırılması olmadı. Evde küçük çocuğumda var bazen o bile kullanıyor. 3-4 yaşındaki çocuk kadar cihaz kullanma beceriniz yoksa menteşe tabii ki dayanmaz. Bence böyle bir problem yok. Kulaklık pad leri yavaştan eskimeye başladı
Batarya konusu evet 14 saatlik kullanımı var kimisine yeter kimisine yetmez şahsi kullanımınıza göre belirleyeceksiniz.
Başka kulaklıklarla karşılaştırırken bi zahmet ratings puanına bakın. Asus rog strix go gibi herşeyi kırpılmış kulaklık değil.