Neler Yeni

❌İndirim Bitti! İNDİRİM - Corsair Hs 70 Pro Wireless 1.999₺!!!

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
John Smith
iptal ederler muhtemelen.

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
tekrar stok gelir mi acaba

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok

Bilal539

80+ Silver
Baya sağlam gözüküyor ben aldım kaynak nereden bilginiz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değiştiririz yauv :)
Kaynak benim hocam bizzat kullandım şuan yedekte iki menteşesi kırık hızlı yapıştırıcı ile yapıştırıp bantladım kulak pedleri yazın çok terletiyor kafaya baskısı çok ağrı yapar kulak pedleri twrlemeden dolayı deforme oluyor.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Erdem çay
Arkadaşlar almayın menteşeleri çabuk kırılıyor çok kalitesiz menteşeleri bu hs serisinin.
Genel bir cevap vereyim.

Sanırım iki seneye yakındır kullanıyorum. Menteşe kırılması olmadı. Evde küçük çocuğumda var bazen o bile kullanıyor. 3-4 yaşındaki çocuk kadar cihaz kullanma beceriniz yoksa menteşe tabii ki dayanmaz. Bence böyle bir problem yok. Kulaklık pad leri yavaştan eskimeye başladı

Batarya konusu evet 14 saatlik kullanımı var kimisine yeter kimisine yetmez şahsi kullanımınıza göre belirleyeceksiniz.

Başka kulaklıklarla karşılaştırırken bi zahmet ratings puanına bakın. Asus rog strix go gibi herşeyi kırpılmış kulaklık değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

Bilal539

80+ Silver
Genel bir cevap vereyim.

Sanırım iki seneye yakındır kullanıyorum. Menteşe kırılması olmadı. Evde küçük çocuğumda var bazen o bile kullanıyor. 3-4 yaşındaki çocuk kadar cihaz kullanma beceriniz yoksa menteşe tabii ki dayanmaz. Bence böyle bir problem yok. Kulaklık pad leri yavaştan eskimeye başladı

Batarya konusu evet 14 saatlik kullanımı var kimisine yeter kimisine yetmez şahsi kullanımınıza göre belirleyeceksiniz.

Başka kulaklıklarla karşılaştırırken bi zahmet ratings puanına bakın. Asus rog strix go gibi herşeyi kırpılmış kulaklık değil.
Kaç saat kullanıyorsunuz günde? Ve çocuk kadar beceri falan olayına girmeyelim saçma yerlere gider konu sizin adınıza.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,033
Üyeler
163,424
Son üye
Curhicsum
Top Bottom