Evet konumuz moderatörler tarafından SICAK FIRSATLAR bölümünden YURT DIŞI ALIŞVERİŞİ bölümüne taşındı. Bakalım çözüm adına bir şey de düşünülecek mi yoksa dediğin gibi "BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDER" hesabı mı olacakİlan başlığına Aliexpres yazılabilir. Böylece tıklamazsınız. Ben bir tane aliexpres konusu var. Bütün ürünleri oraya atıyorum. Tabi üşengeç arkadaşlar o konuyu incelemek yerine işin kolayına kaçıp direk açılmış konulara zıplıyorlar. Geçen gün indirim konusuna attığım ürünler ayrı konu açılınca kirlilik oluyor diye uyardığımda adminlere yalakalık yapıyorsun gibi bir şey yazdı birisi Bende o akşam en bomba 2 ürünü paylaşmadım. Kimse de yararlanamadı.. Bu konuyu da boşuna açtınız bence. Böyle gelmiş böyle gider burası.
evet bencedeBen şahsen katılmıyorum çünkü 2 gün içinde sıcak fırsatlar sayfasından aliexpresden 230 liraya klavye 190 liraya 2 tane oyun kolu, 70 lira tansiyon aleti aldım mesela, fiyatları da çok uygundu ve sıcak fırsat konusuydu. Ama dediğiniz gibi başlığa aliexpress ya da temu yazılabilir emoji getirilebilir
Ben direkt onlar paylaşılmasın diye anladım pardonKatılmıyorum demişsin ama aslında katılmışsın "aliexpress ve temu tarzı yerlerden paylaşılan ürünler normale göre oldukça ucuz oluyor yani sıcak fırsatlara giriyor" demişsin ben buna karşı çıkmadım ki. Sadece ibare koyulsun ya da senin dediğin gibi YURTİÇİ YURTDIŞI ayrılsın sorun çözülecek.