İndirimde The crew 2 alınır mı?

Reaksiyon skoru
4,603
merhaba arkadaşlar indirimde The crew 2 alınır mı The crew 1 i bitirmiştim baya sevmiştim bütün arabalarım full dü baya oynamıştım the crew 2 yi de almaya değer mi?

merhaba arkadaşlar indirimde The crew 2 alınır mı The crew 1 i bitirmiştim baya sevmiştim bütün arabalarım full dü baya oynamıştım the crew 2 yi de almaya değer mi?
Değmez. Forza Horizon 4 dururken diğer sözde yarış oyunlarının ismi bile geçemez.

crew 1i ben de beğenmiştim uzun süre oynamıştım. ona güvenip ps4 için crew 2 aldım. 20 dakika sonra söve söve kapattım oyunu. ondan sonra da bir daha açmadım. zevk renk meselesi ama oyun çok kötü.

crew 1i ben de beğenmiştim uzun süre oynamıştım. ona güvenip ps4 için crew 2 aldım. 20 dakika sonra söve söve kapattım oyunu. ondan sonra da bir daha açmadım. zevk renk meselesi ama oyun çok kötü.
onun haricinde ne önerirsiniz hocam oyun olarak mesel steam da satılan PUBG yok bende daha sonra cyberpunk yok rainbow six edge yok
bir de hund showdawn nasıldır

golden olanı alınır mı hocam
İçinde pass tarzı bir şey var ise kesinlikle alınır. Araçların fiyatları büyük miktarda düşüyor.

Ama isminden de anlaşılacağı gibi 2 arkadaşınız ile birlikte oynarsanız çok daha fazla zevk alırsınız.

Geri