Almanca zaten ingilizceye benzeyen bir dil öğrenebilirim ama Almanca sadece Almanya'da işime yarar gibi geliyorsenin hangi alana yöneleneceğine bağlı bilgisayar yazılım gibi teknik işlerse almanca olabilir ama tarih gibi ise osmanlıca arapça bunlar olabilir ben 2. yabancı dil olarak almancayı tercih ederdim
Teknik iş bu aradasenin hangi alana yöneleneceğine bağlı bilgisayar yazılım gibi teknik işlerse almanca olabilir ama tarih gibi ise osmanlıca arapça bunlar olabilir ben 2. yabancı dil olarak almancayı tercih ederdim
Almanca / Fransızca belki belki ispanyolcaAlmanca zaten ingilizceye benzeyen bir dil öğrenebilirim ama Almanca sadece Almanya'da işime yarar gibi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teknik iş bu arada
Meslek ne istiyorsunuzHangisi en çok işime yarar
Almanca daha iyi olur ama benim tavsiyem ingilizceyi maxlamak. Çok fazla sonradan yazilimci olan göruyorum belli olmaz hocam isterseniz falan ingilizce çok önemli.Elektrikçi diyelim
Açıkçası ingilizce yanına ne ekleseniz iş yapar.Malum yks ye girmicem önümdeki 2-3 yıl boyunca boş durucağıma dil öğrenicem İngilizceden sonra hangi dili öğrenmek mantıklıdır?
Ben yazılımcı olmamAlmanca daha iyi olur ama benim tavsiyem ingilizceyi maxlamak. Çok fazla sonradan yazilimci olan göruyorum belli olmaz hocam isterseniz falan ingilizce çok önemli.
Almanca düşünüyodum bendeAlmanca daha iyi olur ama benim tavsiyem ingilizceyi maxlamak. Çok fazla sonradan yazilimci olan göruyorum belli olmaz hocam isterseniz falan ingilizce çok önemli.
En çok hangisini işime yarar.Açıkçası ingilizce yanına ne ekleseniz iş yapar.
Tavsiyem Rusça , Arapça , İspanyolca ve Fransızca olabilir