Neler Yeni

İnno3D iChill 4X RTX 3070Ti 82 Derece

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Macun değişsen de pek farketmeyecek gibi duruyor.O zamanda undervolt denersin ve sıcaklıklar bayağı düşer.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,408
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Garantisi varsa servise yolla thermal bakımlarını yapsınlar. Garanti yoksa kendin termal macun değişimini yapabilirsin. Birde sorun illa macunda değil, fanlarda da olabilir.

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Garantisi varsa servise yolla thermal bakımlarını yapsınlar. Garanti yoksa kendin termal macun değişimini yapabilirsin. Birde sorun illa macunda değil, fanlarda da olabilir.
Fanlarda ne takım bir sıkıntı olabilir
İkinci el almıştım ürünü faturası bende GarajOnline'dan alınmış
Macun değişsen de pek farketmeyecek gibi duruyor.O zamanda undervolt denersin ve sıcaklıklar bayağı düşer.
Undervolt konusunda yardımcı olabilecek biri varsa neden olmasın
@cfranko
@RevDeisDou

KnightDavion

80+ Bronze
Benim ekran kartı da bence benim karta göre sıcak çalışıyor. Kasaya ek olarak 3 adet fan aldım 70 küsür CFM'li. İşlemci sıcaklığı 15 derece düştü, ekran kartı sıcaklığı 1 derece düştü... Kasanın havadarlığı ekran kartını işlemciye nazaran daha az etkiliyor.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,408
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Fanlarda ne takım bir sıkıntı olabilir
İkinci el almıştım ürünü faturası bende GarajOnline'dan alınmış
Yolla garantiye ısınıyor diye, kontrol etsinler. Fanlara gelince sonuçta mekanik bir parça zamanla bozuluyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,491
Üyeler
169,136
Son üye
masaltemizlik
Top Bottom