Hocam macun sürme konusunda deneyimliyseniz(ekran kartına) bana herhangi bi iletişim bilginizi verebilir misiniz? (discord vb. isteğinize göre tel no da olur) yakında değiştirmeyi düşünüyordum destek çıkmak istersiniz diye..Valla kimi karta göre kolay ama öyle yüksek kartlar için çok meşakatli olabiliyor eğer deneyimin yoksa önermem
Macununu değişin.Tamamdır hocam furmarka koydum haberdar edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şuan ortalama bir değer verebilirim 15 dakikada
Açık halinde Fan hızı %71
Sıcaklık 78 78.2 gibi oynuyor hafif hafif muhtemelen max 79'u görecektir sizce nasıl?
@HacıSOFU @MuratTheFounderOfGariban
whoisorhan instagramımHocam macun sürme konusunda deneyimliyseniz(ekran kartına) bana herhangi bi iletişim bilginizi verebilir misiniz? (discord vb. isteğinize göre tel no da olur) yakında değiştirmeyi düşünüyordum destek çıkmak istersiniz diye..
Hocam nasıl değiştireceğim konusunda yardımcı olma şansınız var mıdır sipariş vereyim şimdi durumabgöreMacununu değişin.
![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
Videodaki gibi söküp termal macununu degişeceksiniz.Hocam nasıl değiştireceğim konusunda yardımcı olma şansınız var mıdır sipariş vereyim şimdi durumabgöre
Pedler çok pahalı değil yapması da çok basit eğer yaparsanız çok daha iyi olurHocam orada pedleride değiştiriyor o tarz bir şey yapmama gerek var mı
Hayır gerek yok. Sadece termal macun değişin yeterli.Hocam orada pedleride değiştiriyor o tarz bir şey yapmama gerek var mı