H Hymuss 80+ Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 111 Reaksiyon skoru 10 22 Şubat 2025 #1 şu anda aktif i nasıl açarım haraket durumunu açıyorum diğer insanalrınkini görüyorum fakat kendiminkini göremiyorum arkadaşlarımada soruyorum onlarda sende gözükmüyor diyor napıcam?
şu anda aktif i nasıl açarım haraket durumunu açıyorum diğer insanalrınkini görüyorum fakat kendiminkini göremiyorum arkadaşlarımada soruyorum onlarda sende gözükmüyor diyor napıcam?
J Jill Valentine Cezalı 80+ Silver Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 3,662 Reaksiyon skoru 2,438 22 Şubat 2025 #2 Aktifliğini kapatan başkasının da aktifliğini göremez.
H Hymuss 80+ Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 111 Reaksiyon skoru 10 22 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Negan Smith yazmış: Aktifliğini kapatan başkasının da aktifliğini göremez. Devamı için tıklayın... ben görüyorum ama kendimin gözükmüyor kendiminkinide nasıl açarım?
Negan Smith yazmış: Aktifliğini kapatan başkasının da aktifliğini göremez. Devamı için tıklayın... ben görüyorum ama kendimin gözükmüyor kendiminkinide nasıl açarım?