Yardım Instagram gümrük malı satıcıları

Vitov2

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar öncelikle iyi günler herkese.
Instagramda birçoğumuzun da gördüğü gümrük- uçak,gemi de unutlan veya kalan eşyaları satan sayfalar var. Bunlar hakkında ne biliyorsunuz ? Bunlardan biri olan Gteknomarkett hakkında neler biliyorsunuz daha önce alışveriş yaptınız mı ?

Instagramda birçoğumuzun da gördüğü gümrük- uçak,gemi de unutlan veya kalan eşyaları satan sayfalar var. Bunlar hakkında ne biliyorsunuz ? Bunlardan biri olan Gteknomarkett hakkında neler biliyorsunuz daha önce alışveriş yaptınız mı ?
kanka ben o gün aldım manavı aramışım galiba yanlışıkla
açtım kutuyu zebze çıktı
yemek yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alsan bile mesela apple ürünleri kitli geliyor
bişeye yaramaz kısaca
alma aldırma

açtım kutuyu zebze çıktı
yemek yaptım

bişeye yaramaz kısaca
alma aldırma
😂 Dolandırmak yüksek diyorsun anlaşılan

açtım kutuyu zebze çıktı
yemek yaptım

bişeye yaramaz kısaca
alma aldırma
LEPTOP almayı düşünüyorum adam gelip kendim alabileceğimi söyledi kilitli bile olsa formatla hâlederiz 😂

Webtekno' nun bir videosu vardı. Telefonlar Apple' dı ve hepsi kitliydi. Kullanılamaz haldeydi yani.

Çalıntı falandır büyük ihtimalle ucuz ise al gitsin nasıl olsa sahibine her türlü geri dönmeyecek

Geri