Bu kadar yardımcı olmasaydın be abi.soğuk su iç
Telefon numarasına bağlı hesapları görebiliyorum fakat ana hesabı seçtiğim zaman instagram hata veriyor tekrar deneyin diyor normalmi bu?soğuk su iç
Çalana sormalısın. En iyi o bilir.Bende buna tutuluyorum. Bi akıllı sensin demi, ben özellikle çaldırdım hesabı. Şifre 15 haneliydi nası buldu bunlar çözemedim.
Anladım şantaj yapıyorlar geçmiş olsun hocam kullanmadığım için bilmiyorumTehditle para kazanıyorlar hocam eğer hesap değersizse. Birçok arkadaşımın başına geldi.
Polise gidebilirsin sibere yönlendirir muhtemelen onlar geri alıyorİyi forumlar. Hesabım çalındı hesaba bağlı mailin şifreyi değiştim fakat instagramı değişemşyoorum e postayla değişmeye çalıştığım hata veriyor ne yapmam gerek
Çokta önemli değil hocam hesabı kilitledim spamla. Yazdığına göre yarına kadar doğrulama yapılmazsa hesap kapanıyor. Beni tedirgin eden 15 haneli googlenin kendi uydurduğu random şifreyi bulmayı nasıl beceriyorlar. Tüm hesapların şifresini değiştim bundan sonrada her 2 3 ayda bir mutlaka değişeceğim. Adamlar mailimize ulaşsa geçmiş olsun valla fotoğraflardan tüm şifreleri öğreniyorlar. Herkes yapsın bence artık hiç bir hesap güvende değil.Anladım şantaj yapıyorlar geçmiş olsun hocam kullanmadığım için bilmiyorum
Önemli bir hesap değildi hocam iyi oldu, sevemediğim insanların her gün saçma storylerini görmekten kurtuldumPolise gidebilirsin sibere yönlendirir muhtemelen onlar geri alıyor
Anladım o zaman.sorun etme yeni hesapla anonim takıl gezÇokta önemli değil hocam hesabı kilitledim spamla. Yazdığına göre yarına kadar doğrulama yapılmazsa hesap kapanıyor. Beni tedirgin eden 15 haneli googlenin kendi uydurduğu random şifreyi bulmayı nasıl beceriyorlar. Tüm hesapların şifresini değiştim bundan sonrada her 2 3 ayda bir mutlaka değişeceğim. Adamlar mailimize ulaşsa geçmiş olsun valla fotoğraflardan tüm şifreleri öğreniyorlar. Herkes yapsın bence artık hiç bir hesap güvende değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önemli bir hesap değildi hocam iyi oldu, sevemediğim insanların her gün saçma storylerini görmekten kurtuldum![]()
Çokta önemli değil hocam hesabı kilitledim spamla. Yazdığına göre yarına kadar doğrulama yapılmazsa hesap kapanıyor. Beni tedirgin eden 15 haneli googlenin kendi uydurduğu random şifreyi bulmayı nasıl beceriyorlar. Tüm hesapların şifresini değiştim bundan sonrada her 2 3 ayda bir mutlaka değişeceğim. Adamlar mailimize ulaşsa geçmiş olsun valla fotoğraflardan tüm şifreleri öğreniyorlar. Herkes yapsın bence artık hiç bir hesap güvende değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önemli bir hesap değildi hocam iyi oldu, sevemediğim insanların her gün saçma storylerini görmekten kurtuldum![]()