İnstagram hesabım çalındı

ReDanger

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
768
İyi forumlar. Hesabım çalındı hesaba bağlı mailin şifreyi değiştim fakat instagramı değişemşyoorum e postayla değişmeye çalıştığım hata veriyor ne yapmam gerek

Yeni bir instagram hesabı aç ve bir daha çaldırma.
Bende buna tutuluyorum. Bi akıllı sensin demi, ben özellikle çaldırdım hesabı. Şifre 15 haneliydi nası buldu bunlar çözemedim.

İnsta hesabı çalmak noluyor para mi kazanıyor adam hesaptan değeri yok bir şeyi yok

İnsta hesabı çalmak noluyor para mi kazanıyor adam hesaptan değeri yok bir şeyi yok
Tehditle para kazanıyorlar hocam eğer hesap değersizse. Birçok arkadaşımın başına geldi.

İyi forumlar. Hesabım çalındı hesaba bağlı mailin şifreyi değiştim fakat instagramı değişemşyoorum e postayla değişmeye çalıştığım hata veriyor ne yapmam gerek
Polise gidebilirsin sibere yönlendirir muhtemelen onlar geri alıyor

Anladım şantaj yapıyorlar geçmiş olsun hocam kullanmadığım için bilmiyorum
Çokta önemli değil hocam hesabı kilitledim spamla. Yazdığına göre yarına kadar doğrulama yapılmazsa hesap kapanıyor. Beni tedirgin eden 15 haneli googlenin kendi uydurduğu random şifreyi bulmayı nasıl beceriyorlar. Tüm hesapların şifresini değiştim bundan sonrada her 2 3 ayda bir mutlaka değişeceğim. Adamlar mailimize ulaşsa geçmiş olsun valla fotoğraflardan tüm şifreleri öğreniyorlar. Herkes yapsın bence artık hiç bir hesap güvende değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Polise gidebilirsin sibere yönlendirir muhtemelen onlar geri alıyor
Önemli bir hesap değildi hocam iyi oldu, sevemediğim insanların her gün saçma storylerini görmekten kurtuldum:)

Çokta önemli değil hocam hesabı kilitledim spamla. Yazdığına göre yarına kadar doğrulama yapılmazsa hesap kapanıyor. Beni tedirgin eden 15 haneli googlenin kendi uydurduğu random şifreyi bulmayı nasıl beceriyorlar. Tüm hesapların şifresini değiştim bundan sonrada her 2 3 ayda bir mutlaka değişeceğim. Adamlar mailimize ulaşsa geçmiş olsun valla fotoğraflardan tüm şifreleri öğreniyorlar. Herkes yapsın bence artık hiç bir hesap güvende değil.

Önemli bir hesap değildi hocam iyi oldu, sevemediğim insanların her gün saçma storylerini görmekten kurtuldum:)
Anladım o zaman.sorun etme yeni hesapla anonim takıl gez

Şifredeki rakam ve harf sayısıyla şifrenin ele geçirilmesi arasında bir bağlantı yok. O 20 sene önceydi. İnternetten duvar kağıdı indirirken bile iki kere düşünmeniz gereken bir dönemdesiniz artık.

Geri