Neler Yeni

Instagram sız geçen 2. Yılım

Zzabuza

80+ Bronze
2 yıldır kullanmıyorum. Sahte davranışlara, fotoğraflara maruz kalmıyorum. Kullanmamanın bir artısınıda görmedim.

CharlesPolat

80+ Bronze
2 yıldır kullanmıyorum. Sahte davranışlara, fotoğraflara maruz kalmıyorum. Kullanmamanın bir artısınıda görmedim.
1741691790504.png

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Asil
“Gereksiz” dediğin şeyleri biz çok gerekli olarak gördüğümüz için kullanmıyoruz. Vakit öldürüp, eğlenmek için kullanıyoruz. Abartılmadığı sürecede basit bir eğelence aracından öteye gidecek veya gidebilecek bir şey değil. 2 yıldır instagram kullanmayıp onu kullanacağın süreçte çok faydalı aktiviteler mi yapıyorsun? Eğer bu süreçte kitap okuyor, araştırmalar falan yapıyorsan eyvallah ancak onun haricinde instagram kullanmak yerine onu kullandığın süre zarfında oyun oynuyorsan veya dizi/film izliyorsan pek bir şey değişmiyor. Bu sırf insanlardan farklı olmak veya bir şey başarmışsın gibi sergilemekten başka bir şey değil. Konuda sorduğun vs. bir hususta yok. “2 yıldır insta kullanmıyom aga yaa çok boş iş.” demişsin o kadar.

Edit: kullanmamanın bir artısını görmedim demişsin pardon, kullanmaktan bahsediyorsun sanmıştım ancak söylediklerim diğer insan tipleri için hala geçerli.

Clayz

80+ Silver
tıktok kullanıyormusun bılmıyorum ama kullanıyorsan cokta bır farkı yok ig kullanıp kullanmaman

Zzabuza

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
“Gereksiz” dediğin şeyleri biz çok gerekli olarak gördüğümüz için kullanmıyoruz. Vakit öldürüp, eğlenmek için kullanıyoruz. Abartılmadığı sürecede basit bir eğelence aracından öteye gidecek veya gidebilecek bir şey değil. 2 yıldır instagram kullanmayıp onu kullanacağın süreçte çok faydalı aktiviteler mi yapıyorsun? Eğer bu süreçte kitap okuyor, araştırmalar falan yapıyorsan eyvallah ancak onun haricinde instagram kullanmak yerine onu kullandığın süre zarfında oyun oynuyorsan veya dizi/film izliyorsan pek bir şey değişmiyor. Bu sırf insanlardan farklı olmak veya bir şey başarmışsın gibi sergilemekten başka bir şey değil. Konuda sorduğun vs. bir hususta yok. “2 yıldır insta kullanmıyom aga yaa çok boş iş.” demişsin o kadar.

Edit: kullanmamanın bir artısını görmedim demişsin pardon, kullanmaktan bahsediyorsun sanmıştım ancak söylediklerim diğer insan tipleri için hala geçerli.
oyle bır cıkarımı nasıl yaptın cok merak edıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

tıktok kullanıyormusun bılmıyorum ama kullanıyorsan cokta bır farkı yok ig kullanıp kullanmaman
hayır

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Asil
oyle bır cıkarımı nasıl yaptın cok merak edıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır
Edit kısmımı okuduysan orada belirttim, senin için geçerli değil ancak sırf farklı olmak için kullanmayanlar için dediklerim hala geçerli.

SİRV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
demir yıldır
Dayı ben 5 yıldır kullanmıyorum. Tek eksisi üniversitedeki hanımlarla iletişim kuramıyorsun o kadar. Başka da bir eksikliği yok. Artısı ne dersen o da yok gibi orada geçireceğin zaman youtube’a kayıyor

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Buğra Aykaç
Burası sağolsun Instagram'a pek girmiyorum en çok burada takılıyorum.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Tuğra
2 Ay önce kapattım birdaha yüklemeyi düşünmüyorum böyle devam tiktokta yok. Sadece forumlar ve wp var şuanlık

Zzabuza

80+ Bronze
Dayı ben 5 yıldır kullanmıyorum. Tek eksisi üniversitedeki hanımlarla iletişim kuramıyorsun o kadar. Başka da bir eksikliği yok. Artısı ne dersen o da yok gibi orada geçireceğin zaman youtube’a kayıyor
olsun be

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
...
Sonunda abartmadan bir yazı. Başkası olsa saymaya başlar. Hayat kalitem arttı, uyku seviyem arttı, odaklanmam arttı... Gibisinden. Tebrik ederim hocam.

SİRV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
demir yıldır
Sonunda abartmadan bir yazı. Başkası olsa saymaya başlar. Hayat kalitem arttı, uyku seviyem arttı, odaklanmam arttı... Gibisinden. Tebrik ederim hocam.
Artıyor bu arada. Odaklanma süren artıyor, kafan dolu olmuyor

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
...
Artıyor bu arada. Odaklanma süren artıyor, kafan dolu olmuyor
Evet, biliyorum. Hocamız sadece çok basit ve kısa bir açıklama yapmış. Kısa videoların odaklanma süremizi kısalttığını artık bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.

Top Bottom