2 yıldır kullanmıyorum. Sahte davranışlara, fotoğraflara maruz kalmıyorum. Kullanmamanın bir artısınıda görmedim.
“Gereksiz” dediğin şeyleri biz çok gerekli olarak gördüğümüz için kullanmıyoruz. Vakit öldürüp, eğlenmek için kullanıyoruz. Abartılmadığı sürecede basit bir eğelence aracından öteye gidecek veya gidebilecek bir şey değil. 2 yıldır instagram kullanmayıp onu kullanacağın süreçte çok faydalı aktiviteler mi yapıyorsun? Eğer bu süreçte kitap okuyor, araştırmalar falan yapıyorsan eyvallah ancak onun haricinde instagram kullanmak yerine onu kullandığın süre zarfında oyun oynuyorsan veya dizi/film izliyorsan pek bir şey değişmiyor. Bu sırf insanlardan farklı olmak veya bir şey başarmışsın gibi sergilemekten başka bir şey değil. Konuda sorduğun vs. bir hususta yok. “2 yıldır insta kullanmıyom aga yaa çok boş iş.” demişsin o kadar.2 yıldır kullanmıyorum. Sahte davranışlara, fotoğraflara maruz kalmıyorum. Kullanmamanın bir artısınıda görmedim.
tıktok kullanıyormusun bılmıyorum ama kullanıyorsan cokta bır farkı yok ig kullanıp kullanmaman2 yıldır kullanmıyorum. Sahte davranışlara, fotoğraflara maruz kalmıyorum. Kullanmamanın bir artısınıda görmedim.
oyle bır cıkarımı nasıl yaptın cok merak edıyorum“Gereksiz” dediğin şeyleri biz çok gerekli olarak gördüğümüz için kullanmıyoruz. Vakit öldürüp, eğlenmek için kullanıyoruz. Abartılmadığı sürecede basit bir eğelence aracından öteye gidecek veya gidebilecek bir şey değil. 2 yıldır instagram kullanmayıp onu kullanacağın süreçte çok faydalı aktiviteler mi yapıyorsun? Eğer bu süreçte kitap okuyor, araştırmalar falan yapıyorsan eyvallah ancak onun haricinde instagram kullanmak yerine onu kullandığın süre zarfında oyun oynuyorsan veya dizi/film izliyorsan pek bir şey değişmiyor. Bu sırf insanlardan farklı olmak veya bir şey başarmışsın gibi sergilemekten başka bir şey değil. Konuda sorduğun vs. bir hususta yok. “2 yıldır insta kullanmıyom aga yaa çok boş iş.” demişsin o kadar.
Edit: kullanmamanın bir artısını görmedim demişsin pardon, kullanmaktan bahsediyorsun sanmıştım ancak söylediklerim diğer insan tipleri için hala geçerli.
hayırtıktok kullanıyormusun bılmıyorum ama kullanıyorsan cokta bır farkı yok ig kullanıp kullanmaman
Edit kısmımı okuduysan orada belirttim, senin için geçerli değil ancak sırf farklı olmak için kullanmayanlar için dediklerim hala geçerli.oyle bır cıkarımı nasıl yaptın cok merak edıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır
Artıyor bu arada. Odaklanma süren artıyor, kafan dolu olmuyorSonunda abartmadan bir yazı. Başkası olsa saymaya başlar. Hayat kalitem arttı, uyku seviyem arttı, odaklanmam arttı... Gibisinden. Tebrik ederim hocam.
Evet, biliyorum. Hocamız sadece çok basit ve kısa bir açıklama yapmış. Kısa videoların odaklanma süremizi kısalttığını artık bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.Artıyor bu arada. Odaklanma süren artıyor, kafan dolu olmuyor