Neler Yeni

İnstagram tahminen ne zaman erişim engeli kalkar

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Volkan
Terörist değil annesi pis çocuk. Terörist değil. O adama terörist demekle Kuvay-ı Milliye'ye terörist demek aynı şey. Senin zeka sorunların var.
Git herifin kadınlara ne yaptığına bak yaptığı ter*r eylemlerine bak öyle konuş ne diyor ikra oku. Oku araştır kulaktan doğma bilgiler ile burda sızlanma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ulan beyinsiz kuvay-i milliye ile haması nasıl cümlede kullanırsın kuvay-i milliye hangi sivili öldürmüş eşşek herif. Ne zaman adam olacağız biliyor musun senin gibi beyinsizler bu ülkeden yok olduğu zaman.
Muhtemelen uyarı alacaksın ama sonuna kadar katılıyorum sana hele dün cuma namazında cenaze namazı kıldırdılar ya a*ap bir ter*rist için dedim bizden bir şey olmaz o kadar şehit verdik daha 2 günde önce polisimiz şehit oldu hepsi sadece 10 saniye gösterildi

Vazq3ex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ahmet
Git herifin kadınlara ne yaptığına bak yaptığı ter*r eylemlerine bak öyle konuş ne diyor ikra oku. Oku araştır kulaktan doğma bilgiler ile burda sızlanma

Muhtemelen uyarı alacaksın ama sonuna kadar katılıyorum sana hele dün cuma namazında cenaze namazı kıldırdılar ya a*ap bir ter*rist için dedim bizden bir şey olmaz o kadar şehit verdik daha 2 günde önce polisimiz şehit oldu hepsi sadece 10 saniye gösterildi
Kendi insanımızın cenaze namazını kılmayız onun için yas tutmayız elin arabı için milli yas ilan ederler bu adam arap milli yas ne alaka türk değil bizimle bir alakası yok bu kadar saçma bir şey olamaz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Volkan
Kendi insanımızın cenaze namazını kılmayız onun için yas tutmayız elin arabı için milli yas ilan ederler bu adam arap milli yas ne alaka türk değil bizimle bir alakası yok bu kadar saçma bir şey olamaz
Çok siyasete girmek istemiyorum da bunların milleti biz değiliz

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,264
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Çok siyasete girmek istemiyorum da bunların milleti biz değiliz
Kesinlikle Bizi şu arapları düşündükleri kolladıkları kadar kollasalar süper güç olurduk a*k 4 yanı cennet olan vatanın içinden geçtiler, 1000 yılda kurulan türk topraklarını, Miraslarını, Gelir kaynağını parsel parsel sattılar.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Volkan
Kesinlikle Bizi şu arapları düşündükleri kolladıkları kadar kollasalar süper güç olurduk a*k 4 yanı cennet olan vatanın içinden geçtiler, 1000 yılda kurulan türk topraklarını, Miraslarını, Gelir kaynağını parsel parsel sattılar.
Ben şuna şaşırıyorum o kadar ç çırptılar ama hala tükenmedi ne zengin ülkemiz varmış

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,552
İsim
Mert Can Ergün
Tayyip bile vpn le bağlanıp instagrama giriyor

tredarc

80+
Ulan beyinsiz kuvay-i milliye ile haması nasıl aynı cümlede kullanırsın kuvay-i milliye hangi sivili öldürmüş eşşek herif. Ne zaman adam olacağız biliyor musun senin gibi beyinsizler bu ülkeden yok olduğu zaman.
Hamas sivil mi öldürüyor? Bugüne kadar gördüğüm en cahil insanlardan birisin. Şahsıma hakaret ettiğinden ötürü babama haftaya asliye mahkemesinde adına tazminat davası açtıracağım.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Semih Nas
arkadaşlar aero insta kullanın bu durumdan etkilenmiyor ve güvenilir uzun süredir kullanıyorum birçok yeni özellik de katan modlu instgramdır kendisi

tredarc

80+

Allah sizin belanızı versin. Cayır cayır cehennemde yanın. Ebediyen çıkmayı nasip etmesin yüce Allah sizlere. Siz Müslüman değilsiniz.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Volkan
Allah sizin belanızı versin. Cayır cayır cehennemde yanın. Ebediyen çıkmayı nasip etmesin yüce Allah sizlere. Siz Müslüman değilsiniz.
Amin cümlemizin dostum önce senin ama

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Musa Topçu
34 şehitimiz için yas tutulmadı ama elin t3r0risti için yas tutuldu...

Top Bottom