Filistinli gardeşlerimiz ölüyorTamam da hocam bu ürünlerin genelini sende kullanıyorsun bende şimdi atıyorum bak Mgnum ve Algida da İsrail malı be dondurma yiyemicek miyim kapalı kutuda. ipana signal diş macunu markaları ben 2 markayı da kullanıyorum kullanamıcak mıyım. Pepsi Fruko Yedigün ben kola içmicek miyim. Adamlar zaten TR deki Markaların hepsine sahip Temel yaşam ürünleri dahil.
Alıntıyı görüntüle
hepsimi sattı allah rızası için başlarındaki paranın köpekleri yüzünden tüm halkı suçlayamazsınızBu kadar masum düşünmeyin.
Üzülmenize lafım yok ama desteklemek... Tamamen saçmalık, o insanların ataları sizi 1 asır önce sattı. O insanlar Ermenistan'ın yanında durduğunu biliyor musunuz? Ermeni soykırımını tanıyan Filistin'in? 1. Dünya Savaşı'nda bu insanlar bizi sattı, Türkleri öldürdürler. Umrumda olmaz, ucu benim ülkeme değmesin, yeterli.
A*ap*ar için askermi göndericezhepsimi sattı allah rızası için başlarındaki paranın köpekleri yüzünden tüm halkı suçlayamazsınız
israilin hedefleri içinde bizde varız durdurmazsak eninde sonunda ucu bize varacak bana dokunmayan yılan işini unutun
din kardeşini bir teror devletine bırakıp sonrada bana ne demek sonrada yok filistin ermenistanı destekliyo yok kendi topraklarını kendileri sattı fln dünya kadarda yalan söyleyin ben araştırmış bir insanın videolarını bu söylediklerini senin ve SENİN GİBİLERİN yalanlarına karşı bırakayım
allah rızası için bu kadar ırkçı olmayın ırkçılık büyük bir günahtır.
asker gönderme değil mesele istersen siha gönderir yine israile gözdağı verip durdurursun mesele israili eleştirmek karşı çıkmak tepki göstermek gerek osmanlı bölgeden çekildiğinden beri oradaki insanlar ha ingiliz altında ha israil altında zülüm görüyor zülüme sessiz kalmak bile dilsiz şeytanlıktır. eğer bizde yüz çevirirsek bu islam alemini kim kurtaracak. kim mazlumların yanında olacak. kim tüm oklar bize döndüğünde bizi kurtaracak. şimdiden karşı çıkmazsak islam alemi olarak bir olup üstümüze gelen kafire karşı durmazsak sonumuz hayr olmayacak.A*ap*ar için askermi göndericez![]()
Mesela yani@amdsaolsun intel almaayak bak israil malıymış hep israile mermi![]()
Tarafsız kalalım? Neden bir tarafa yardım etmek zorunda olalım? Her ülkeye "sen kimsin yağ" diye çıkışırsak asıl sonumuz hayır olmaz.asker gönderme değil mesele istersen siha gönderir yine israile gözdağı verip durdurursun mesele israili eleştirmek karşı çıkmak tepki göstermek gerek osmanlı bölgeden çekildiğinden beri oradaki insanlar ha ingiliz altında ha israil altında zülüm görüyor zülüme sessiz kalmak bile dilsiz şeytanlıktır. eğer bizde yüz çevirirsek bu islam alemini kim kurtaracak. kim mazlumların yanında olacak. kim tüm oklar bize döndüğünde bizi kurtaracak. şimdiden karşı çıkmazsak islam alemi olarak bir olup üstümüze gelen kafire karşı durmazsak sonumuz hayr olmayacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@mericcerbay niye gülüyorsun komikmi geldi
İslam alemi zaten Türkleri çok seviyor...islam alemi olarak bir olup üstümüze gelen kafire karşı durmazsak sonumuz hayr olmayacak.
zülüme sessiz kalmak dilsiz şeytanlıktır. eninde sonunda israili durdurmazsak arzı mevud için saldıracaklar bizedeTarafsız kalalım? Neden bir tarafa yardım etmek zorunda olalım? Her ülkeye "sen kimsin yağ" diye çıkışırsak asıl sonumuz hayır olmaz.
Günahsa günah. Ucu ülkeye dokunacak. Tarafsız kalmalıyız. Hamas da sütten çıkmış ak kaşık değil haberin olsun.zülüme sessiz kalmak dilsiz şeytanlıktır. eninde sonunda israili durdurmazsak arzı mevud için saldıracaklar bizede
biz sanki sütten çıkmış ak kaşığız ya. ciddi manada aliya haklıymışGünahsa günah. Ucu ülkeye dokunacak. Tarafsız kalmalıyız. Hamas da sütten çıkmış ak kaşık değil haberin olsun.
Ben biz ak kaşığız mı dedim? Her ülkenin karanlık tarafları var.biz sanki sütten çıkmış ak kaşığız ya. ciddi manada aliya haklıymış
medya mazlumu zalim zalimi mazlum yapabiliyormuş.
keşke şu ülkedeki insanlar bir olsada olsa zaten sorun kalmaz tek VE EN BÜYÜK sorunumuz bu