Neler Yeni

İNTEL ALMAYIN İSRAİL MALI

Umut0526

80+ Silver
Adamlar zaten TR deki Markaların geneline sahip Temel yaşam ürünleri dahil.
1621331558585.png

Son düzenleme:

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Tamam da hocam bu ürünlerin genelini sende kullanıyorsun bende şimdi atıyorum bak Mgnum ve Algida da İsrail malı be dondurma yiyemicek miyim kapalı kutuda. ipana signal diş macunu markaları ben 2 markayı da kullanıyorum kullanamıcak mıyım. Pepsi Fruko Yedigün ben kola içmicek miyim. Adamlar zaten TR deki Markaların hepsine sahip Temel yaşam ürünleri dahil.
Alıntıyı görüntüle
Filistinli gardeşlerimiz ölüyor 😵😵 bir günde yeme ölürmüsün onlar ölüyor 😵😵

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,490
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek
Bu kadar masum düşünmeyin.

Üzülmenize lafım yok ama desteklemek... Tamamen saçmalık, o insanların ataları sizi 1 asır önce sattı. O insanlar Ermenistan'ın yanında durduğunu biliyor musunuz? Ermeni soykırımını tanıyan Filistin'in? 1. Dünya Savaşı'nda bu insanlar bizi sattı, Türkleri öldürdürler. Umrumda olmaz, ucu benim ülkeme değmesin, yeterli.
hepsimi sattı allah rızası için başlarındaki paranın köpekleri yüzünden tüm halkı suçlayamazsınız
israilin hedefleri içinde bizde varız durdurmazsak eninde sonunda ucu bize varacak bana dokunmayan yılan işini unutun
din kardeşini bir teror devletine bırakıp sonrada bana ne demek sonrada yok filistin ermenistanı destekliyo yok kendi topraklarını kendileri sattı fln dünya kadarda yalan söyleyin ben araştırmış bir insanın videolarını bu söylediklerini senin ve SENİN GİBİLERİN yalanlarına karşı bırakayım
allah rızası için bu kadar ırkçı olmayın ırkçılık büyük bir günahtır.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
hepsimi sattı allah rızası için başlarındaki paranın köpekleri yüzünden tüm halkı suçlayamazsınız
israilin hedefleri içinde bizde varız durdurmazsak eninde sonunda ucu bize varacak bana dokunmayan yılan işini unutun
din kardeşini bir teror devletine bırakıp sonrada bana ne demek sonrada yok filistin ermenistanı destekliyo yok kendi topraklarını kendileri sattı fln dünya kadarda yalan söyleyin ben araştırmış bir insanın videolarını bu söylediklerini senin ve SENİN GİBİLERİN yalanlarına karşı bırakayım
allah rızası için bu kadar ırkçı olmayın ırkçılık büyük bir günahtır.
A*ap*ar için askermi göndericez 😁😁😁😁

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,490
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
A*ap*ar için askermi göndericez 😁😁😁😁
asker gönderme değil mesele istersen siha gönderir yine israile gözdağı verip durdurursun mesele israili eleştirmek karşı çıkmak tepki göstermek gerek osmanlı bölgeden çekildiğinden beri oradaki insanlar ha ingiliz altında ha israil altında zülüm görüyor zülüme sessiz kalmak bile dilsiz şeytanlıktır. eğer bizde yüz çevirirsek bu islam alemini kim kurtaracak. kim mazlumların yanında olacak. kim tüm oklar bize döndüğünde bizi kurtaracak. şimdiden karşı çıkmazsak islam alemi olarak bir olup üstümüze gelen kafire karşı durmazsak sonumuz hayr olmayacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@mericcerbay niye gülüyorsun komikmi geldi

En İyi Cevap
1
Tamam almamızı istemiyorsan sen de üret 3090 ekran kartını besleyecek bir işlemci senden alalım
Not: böyle diyorsun ama yediğin dondurmayı da İsrail üretiyor dişlerini fırçaladığın macunu da İsrail üretiyor banyo yaptığın şampuan da İsrail malı bu konuyu açmak işin kullandığın cihaz her neyse onun da içindeki bazı parçalar İsrail malı evde oturup izlediğin televizyonun bazı parçalarını üreten de İsrail içtiğin o fantaların gazozların kolaların üretildiği yer de İsrail sence Burdaki tek sorun işlemci mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Gerekiyor mu?
asker gönderme değil mesele istersen siha gönderir yine israile gözdağı verip durdurursun mesele israili eleştirmek karşı çıkmak tepki göstermek gerek osmanlı bölgeden çekildiğinden beri oradaki insanlar ha ingiliz altında ha israil altında zülüm görüyor zülüme sessiz kalmak bile dilsiz şeytanlıktır. eğer bizde yüz çevirirsek bu islam alemini kim kurtaracak. kim mazlumların yanında olacak. kim tüm oklar bize döndüğünde bizi kurtaracak. şimdiden karşı çıkmazsak islam alemi olarak bir olup üstümüze gelen kafire karşı durmazsak sonumuz hayr olmayacak.

@mericcerbay niye gülüyorsun komikmi geldi
Tarafsız kalalım? Neden bir tarafa yardım etmek zorunda olalım? Her ülkeye "sen kimsin yağ" diye çıkışırsak asıl sonumuz hayır olmaz.

islam alemi olarak bir olup üstümüze gelen kafire karşı durmazsak sonumuz hayr olmayacak.
İslam alemi zaten Türkleri çok seviyor...

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,490
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
Tarafsız kalalım? Neden bir tarafa yardım etmek zorunda olalım? Her ülkeye "sen kimsin yağ" diye çıkışırsak asıl sonumuz hayır olmaz.
zülüme sessiz kalmak dilsiz şeytanlıktır. eninde sonunda israili durdurmazsak arzı mevud için saldıracaklar bizede

Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Gerekiyor mu?
zülüme sessiz kalmak dilsiz şeytanlıktır. eninde sonunda israili durdurmazsak arzı mevud için saldıracaklar bizede
Günahsa günah. Ucu ülkeye dokunacak. Tarafsız kalmalıyız. Hamas da sütten çıkmış ak kaşık değil haberin olsun.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,490
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
Günahsa günah. Ucu ülkeye dokunacak. Tarafsız kalmalıyız. Hamas da sütten çıkmış ak kaşık değil haberin olsun.
biz sanki sütten çıkmış ak kaşığız ya. ciddi manada aliya haklıymış
medya mazlumu zalim zalimi mazlum yapabiliyormuş.
keşke şu ülkedeki insanlar bir olsada olsa zaten sorun kalmaz tek VE EN BÜYÜK sorunumuz bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Gerekiyor mu?
biz sanki sütten çıkmış ak kaşığız ya. ciddi manada aliya haklıymış
medya mazlumu zalim zalimi mazlum yapabiliyormuş.
keşke şu ülkedeki insanlar bir olsada olsa zaten sorun kalmaz tek VE EN BÜYÜK sorunumuz bu
Ben biz ak kaşığız mı dedim? Her ülkenin karanlık tarafları var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,914
Üyeler
168,056
Son üye
efe_0658
Top Bottom