bariskarali
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,892
Burada ki ürünlerin çoğunu kullandığına yemin ederim ama ispatlayamam. 
11. seri var abisinin gülü ihtiyacını karşılar mı fazla mı gelir sanaBi 9 varsa iyidir abicim
1-2 tanesini kullanıyorum.
12.Serri AmD var biz de de abisinin gülü11. seri var abisinin gülü ihtiyacını karşılar mı fazla mı gelir sana
Ama din gardeşiBu kadar masum düşünmeyin.
Üzülmenize lafım yok ama desteklemek... Tamamen saçmalık, o insanların ataları sizi 1 asır önce sattı. O insanlar Ermenistan'ın yanında durduğunu biliyor musunuz? Ermeni soykırımını tanıyan Filistin'in? 1. Dünya Savaşı'nda bu insanlar bizi sattı, Türkleri öldürdürler. Umrumda olmaz, ucu benim ülkeme değmesin, yeterli.
anlıyorum12.Serri AmD var biz de de abisinin gülü
1 mermi verdin israile 1 filistin din gardeşimiz ölüceki5 10400F almasaydım keşke(!)![]()
Domestos , ve Neredeyse Tüm Kaliteli Deterjan markaları bunları da kullanmayın o zaman artık çamaşırları da yıkamazsınızlipton ne alaka lan odama israyil malıymış (bunlar olmadan da yaşarsın ne normalde bunlardan sadece lipton ile ipanayı alırdım bundan sonrada almam söyleme nedeni adamın biraz dikkat edipte alın mesela israil üretimi yerinde diğer ülkenin üretti veya türk malı almaya çalışın imkanın yoksa alıcan tabi)
kardeşim nerenle okuyosun ben dikkat edipte alın diyorum genel olarak o markaların çoğunu kullanmıyorumDomestos , ve Neredeyse Tüm Kaliteli Deterjan markaları bunları da kullanmayın o zaman artık çamaşırları da yıkamazsınız