İNTEL ALMAYIN İSRAİL MALI

Burada ki ürünlerin çoğunu kullandığına yemin ederim ama ispatlayamam. :D
0x0-israil-mallari-tam-listesi-turkiyede-satilan-israil-mallari-hangileri-iste-israil-markali-...jpg

• Hahaha
Reaksiyonlar: memz
Amd kral zaten intel çöp almayın o.O2

Bu kadar masum düşünmeyin.

Üzülmenize lafım yok ama desteklemek... Tamamen saçmalık, o insanların ataları sizi 1 asır önce sattı. O insanlar Ermenistan'ın yanında durduğunu biliyor musunuz? Ermeni soykırımını tanıyan Filistin'in? 1. Dünya Savaşı'nda bu insanlar bizi sattı, Türkleri öldürdürler. Umrumda olmaz, ucu benim ülkeme değmesin, yeterli.

Bu kadar masum düşünmeyin.

Üzülmenize lafım yok ama desteklemek... Tamamen saçmalık, o insanların ataları sizi 1 asır önce sattı. O insanlar Ermenistan'ın yanında durduğunu biliyor musunuz? Ermeni soykırımını tanıyan Filistin'in? 1. Dünya Savaşı'nda bu insanlar bizi sattı, Türkleri öldürdürler. Umrumda olmaz, ucu benim ülkeme değmesin, yeterli.
Ama din gardeşi 😡😡 gönüllü gidelim filistineeee

i5 10400F almasaydım keşke(!) :mad:

Yav sen almadın para vermedin tamam ülke bunu getirtirken parasını ödedi?

Sen zaten baştan almamış olsan bile bu ülken bunu aldı daha neyin tatavası bu?

İsrail malı olmayan neredeyse ürün yok arkadaş aç kalalım, sürünelim.

Saçma sapan konuşmayın parasını verdi zaten ülke adamlara para gitti daha ne.

lipton ne alaka lan odama israyil malıymış (bunlar olmadan da yaşarsın ne normalde bunlardan sadece lipton ile ipanayı alırdım bundan sonrada almam söyleme nedeni adamın biraz dikkat edipte alın mesela israil üretimi yerinde diğer ülkenin üretti veya türk malı almaya çalışın imkanın yoksa alıcan tabi)
Domestos , ve Neredeyse Tüm Kaliteli Deterjan markaları bunları da kullanmayın o zaman artık çamaşırları da yıkamazsınız

Domestos , ve Neredeyse Tüm Kaliteli Deterjan markaları bunları da kullanmayın o zaman artık çamaşırları da yıkamazsınız
kardeşim nerenle okuyosun ben dikkat edipte alın diyorum genel olarak o markaların çoğunu kullanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,226
Üyeler
184,124
Son üye
Ramonaks
Geri