İntel-Amd Tartışması

Reaksiyon skoru
20
Çoğu profasyonel donanımcılar bu konuyu konuşur. İntel'mi yoksa Amd'mi bende bu konu üzerinde durmak istedim araştırdım. Benim topladığım bilgilere göre. Amd işlemcilerin oyunlar için uyumluluk oranı çok yüksek bu orana karşılık İntel'in oyun bakımından performansı bi tık düşük. Ama bu konuya dikkat edin performans'tan bahsederken fiyat ı da kattım. Eğer param var ve iyi güçlü hatta ve hatta canavar bir bilgisayar toplayım derseniz İntel bir tık öne geçiyor

Çok parası olan için ölye ama bize bütçe dostu lazım

Çoğu profasyonel donanımcılar bu konuyu konuşur. İntel'mi yoksa Amd'mi bende bu konu üzerinde durmak istedim araştırdım. Benim topladığım bilgilere göre. Amd işlemcilerin oyunlar için uyumluluk oranı çok yüksek bu orana karşılık İntel'in oyun bakımından performansı bi tık düşük. Ama bu konuya dikkat edin performans'tan bahsederken fiyat ı da kattım. Eğer param var ve iyi güçlü hatta ve hatta canavar bir bilgisayar toplayım derseniz İntel bir tık öne geçiyor
Masaüstünde AMD çok önde, mobilde yani laptoplarda ise İntel çok önde. AMD 4000 serisi işlemciler ile mobildeki farkı kapatmak istiyor. Görelim bakalım neler olacak? Neler bitecek?

İntel oyunlarda bir tık daha önde aslında, çünkü uzun yıllardır daha çok çekirdek bulundurmak yerine az çekirdek güçlü çekirdek tekniğiyle ilerliyor. AMD ise daha fazla çekirdek mantığıyla ilerliyor.
Ancak şu anda AMD hem tekli çekirdekte hem de çoklu çekirdekte inteli geçmeye başladı. Fiyatına ve geleceğe dönük oluşuna da bakarsak tercihimiz kesinlikle AMD'den yana olmalı.

Laptop kanadında hala intel kral.

Söz Konusu Para Olunca her şey Kraldır Ama Önemli Olan Fiyatı Uygun Ve Stabil Olması.

Masaüstünde AMD çok önde, mobilde yani laptoplarda ise İntel çok önde. AMD 4000 serisi işlemciler ile mobildeki farkı kapatmak istiyor. Görelim bakalım neler olacak? Neler bitecek?
Haklısın ben şuanki zamanımıza göre bilgiler serdim. Yorumun için teşekkür ederim?
Post automatically merged:

Evet f. P için amd yi öneririm ?

Başka bir konuda İntel i savunduğum için arkadaşlar beni topa tuttular. AMD hala genel anlamda intel in önüne geçebilmiş değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri