gülenler neden güldü anlamadım tdp değeri yüksek kart alev gibi ısınıyor intelin ilk ekran kartı antialishing teknolojileri fsr ile dlss gibide değil kart ucuz diye atlamayın oyunların %40ında sorunlu kart
gülenler neden güldü anlamadım tdp değeri yüksek kart alev gibi ısınıyor intelin ilk ekran kartı antialishing teknolojileri fsr ile dlss gibide değil kart ucuz diye atlamayın oyunların %40ında sorunlu kart
bu çok bilinmedik bilmem ne bilişim ve bilmem ne tech firmalarının genellikle piyasadaki uygun fiyatlı hazır sistemleri alıp tek tek parça halinde sattığını düşünüyorum. ve onlardan yapılacak alışverişlerin de sağlıklı olacaüını düşünmüyorum. dolaylı yoldan ikinci ele kayıyor bu alışveriş.
Tespit doğru, bugün varlar yarın yoklar belki. Gidin fb gruplarında filan pazarlık yapın daha ucuza 4000 e filan alırsınız. bunun da faturası kesilmiş garantisi başlamış başkası üzerine bunu bilerek almalı.
Ayrıca elektrik faturasını ağlatabilen bir kart. Boşta güç tüketimi yüksekmiş ama bir ayarla (!) düşürülüyormuş.
I tried to set the bios according to the official example. ( official example: High Power Consumption when Intel® Arc™ Graphics Card is Idle ) But it's useless to do! Its minimum power consumption not less than 40W, even if I set the screen to 1920x1080&60hz or lower. I'm not sure where the...
community.intel.com
Users will need to go into their PC's BIOS and configure a pair of advanced PCI Express power management settings—the "Native ASPM" (or active-state power management) setting should be enabled, and the "PCI Express root port ASPM" setting should be enabled and set to "L1 Substates." You'll also need to set the PCI Express Link State Power Management setting to "maximum power savings" in Windows' advanced power options settings
genellikle 'Yatırım Tavsiyesi Değildir' anlamı taşır ben de kendi önerilerimi sunarken, ben olsam ne yapardım şeklinde cevaplar halde yorumları yazarım ama yine de son kararı siz verin bu benim fikrim anlamında tavsiye değildir demek isterim.. Aslında kripto paraIar için kullanılıyor genelde ama ben de bu şekilde değerlendiriyorum
genellikle 'Yatırım Tavsiyesi Değildir' anlamı taşır ben de kendi önerilerimi sunarken, ben olsam ne yapardım şeklinde cevaplar halde yorumları yazarım ama yine de son kararı siz verin bu benim fikrim anlamında tavsiye değildir demek isterim.. Aslında kripto paraIar için kullanılıyor genelde ama ben de bu şekilde değerlendiriyorum