Onuda oynuyan kalmamıştır zaten ne sorunu var ki?metin2 pvp oynuyorsanız almayın bu kartı anlayamadığım bi sorunu var bileni de yok
normalde intel işlemcilerden nefret ederim, daha önce kullanmadım daha doğrusu ama ekran kartında bi intel gözüme çarpıyor şuanTestlerde bazı yerlerde geçtiği bile oluyor.
kanka şuan köpek gibi test videosu izliyorum sanırım alıcam gibi3060 patladı A750 i patlatan olmadı
18 ekim e kadar alabilirsinkanka şuan köpek gibi test videosu izliyorum sanırım alıcam gibi
Alıntıyı görüntüle
gayet güzel kart fakat benimki garip şekilde gtx 1050 ti gibi fps verıyor anlamadım gitti intelin dlss gibi olan şeyi var onu açınca ancak fps artıyor anlamadım vallaIntel Arc 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
driverı kurdunuz mu ve nvidia nınki ni kaldırdınız demigayet güzel kart fakat benimki garip şekilde gtx 1050 ti gibi fps verıyor anlamadım gitti intelin dlss gibi olan şeyi var onu açınca ancak fps artıyor anlamadım valla
rtx 2060 superden geçilir mi ? 3060 perfonması falan diyorlarIntel Arc 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
2060 superden geçmeye hiç gerek yok bencertx 2060 superden geçilir mi ? 3060 perfonması falan diyorlar
Gerek yokrtx 2060 superden geçilir mi ? 3060 perfonması falan diyorlar