Çözüldü✓ İntel arc B580 nasıl bir ekran kartı

BaranY

80+
Reaksiyon skoru
8
1737285112291.png

yayın oyun fln benim bütçem 26k
Hocam 26k bütçeye ben arx b580 önermem muhtemelen 2k da oynayacaksınız. Size tavsiyem rx 7800xt olur. Rakibi olan 4070 daha pahalı iken kendisinin ucuz olması, kas gücünün daha iyi olması sebebiyle ben 7800xt tercih ederdim eğer bütçenizi biraz daha artıracak olursanız 7900xt var.

12Gb olması + avantaj İntel Gpu sektöründe yeni bazı optimize sorunları var lakin fiyatı çok F/P ve rtx 4060Ti gücünde denilebilir.

kasa ve içi evt
O bütçede tercih edilebilir ama henüz yeni olduğu için bazı yazılımsal sıkıntıları olabiliyor. Dilersen 2. el temiz rtx 3080 de alabilirsin kat kat daha performanslı ve güçlü bir kart

O bütçede tercih edilebilir ama henüz yeni olduğu için bazı yazılımsal sıkıntıları olabiliyor. Dilersen 2. el temiz rtx 3080 de alabilirsin kat kat daha performanslı ve güçlü bir kart
teşşekür ederim

Daha yeni olduğundan yazılımı daha yeni yeni oturtuyorlar buglara denk gelebilirsin.
Öte yandan performans olarak 4060 Ti dan iyi (genelde). Bazen de 7600XT ve 4060 Ti aralıklarına falan düşüyor yazılım yüzündne.
Soğutma olarak FE de Sparkle da üzmez. Sparkle daha serin.

Güzel ekran kartı ama şuan alınmaz intel ekran kartı konusunda çok çok yeni bir firma ondan dolayı şuan tercih edilmemesi taraftarıyım.

Geri