🔥İndirim 🔥 Intel Core 13500 Tray İşlemci 5499 TL! 🔥

Bu kadar uzun ve yogun kullanıldıgını sanmam ayrıca 13500 de bu durum pek olmaz zaten potansiyelinin aşırı altında bir hızda calısan bir işlemci K vb olmadıgı için. Bir de 2. el oldugunu sanmıyorum. Ki dediğim gibi olsa da senin 24 ay kapı gibi garantin vb olacak işlemci ve ramde cok takılmam bu tür şeylere bariz bir sıkıntı kullanım izi vb yoksa
Rev dostum 12400f satıp bunu alacaktım.Seni fark olmaz dedin vazgeçtim.12400f satsam arada vereceğim fark 2200 2500tl civarı.

Rev dostum 12400f satıp bunu alacaktım.Seni fark olmaz dedin vazgeçtim.12400f satsam arada vereceğim fark 2200 2500tl civarı.
Oyun için bu işi yapmaya degmez dostum onun yerine monitör falan alırsın. 12400F 1440p de 4070' i besliyosa 13500 de en fazla zorlasak 4070 Superi besler zaten ki bu 2 gpu da birbirine aşırı uzak değil

GPU ları anlaman için örnek verdim bu arada gerçeklikle alakası yok

3 mağaza var hangisinden alınmalı yada alanlar hangisinden aldı ona göre alalım
ModTekBilgisayar çektik hayırlısı inşallah

Son düzenleme:
Bunu soğutabilecek low profile işlemci soğutucu var mı? Küçük bir kasaya takacağım. 47mm'den düşük olmalı soğutucu. Sanırım sadece noctua var o da kazık fiyat.

Bunu soğutabilecek low profile işlemci soğutucu var mı? Küçük bir kasaya takacağım. 47mm'den düşük olmalı soğutucu. Sanırım sadece noctua var o da kazık fiyat.
147 mi demek istediniz stok soğutucu bile 47mmden yüksek?
Bu ara Thermalright'lara baktığım için onları biliyorum o yüzden onlardan söyleyeceğim. Assassin King 120 Mini var (tek kule) 135mm. SI-100 75 mm (yatay). Çift kule olarak da PA 90 var o da 110 mm (90 mm fan).

Son düzenleme:
Yapay zeka cpu ile olmaz GPU ile olur onu geç de bu forumda özellikle belirtilmedikçe işlemcilerin oyun performansı baz alınması gayet dogal ve o kadar da fark yok. İş için alacak multi tasking puanını özellikle göz önüne alıyor veya soruyor direkt zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence optimizeye saglam calısırlar cünkü valorant coktan low end gpu oyunu olarak akıllara kazındı bile bu büyük hata olurdu muhtemelen bu GPU işini çözmüşlerdir veya sadece PR olsun diye biraz oyuncu kaybetmeyi de göze almıslardır bilemeyiz
Çok biliyorsun kardeşim ama yapay zeka programları neyle derleniyor onu da bilsen iyi olur.

Thermalright SI-100 ya da
DeepCool AN600

Thermalright SI-100 ya da DeepCool AN600 güzel soğutucular ama yüksekliklerini bir kontrol et derim ikisini de kullandım hala da kullanıyorum 13600k ile​

arkadaşlar 12400f yerine sizce bunu mu almalıyım yoksa 13400f veya 14400f mi birde thermalright tek fanlı 4 bakır borulu sogutucu almıstım 4 ay önce bu işlemciyi soğutabilirmi 12400f ile kullanıyorum oyunlarda 45 dereceyi geçmiyor

arkadaşlar 12400f yerine sizce bunu mu almalıyım yoksa 13400f veya 14400f mi birde thermalright tek fanlı 4 bakır borulu sogutucu almıstım 4 ay önce bu işlemciyi soğutabilirmi 12400f ile kullanıyorum oyunlarda 45 dereceyi geçmiyor
Ekran kartınıza göre cevaplayacağım, öğrenebilir miyim?

7500F bir tık pahalı ama oyun performanslarında 7500F daha iyi FPS ler veriyor. ayrıca UPGRADE seçenekleri AMD de daha geniş :) anakart değişikliğine gerek yok işlemci yükseltmek istediğinizde.
AMD soket desteği uzun olduğu doğru ama dahili grafik ve fazla çekirdek olmasıda göz ardı edilmemesi gereken nimetler.

ekran kartım 4060 ti, işlemciyi yükseltmek istememin sebebide 12400f ile cs 2 de istediğim fps alamıyorum özellikle basit eğlence modunda

Hikaye oyunlarında fark neredeyse yok. FPS oyunlarda az fark var ama değmez. Oyun için kullanacaksınız değmez gibi görünüyor. Ancak bu kadar yakın değerler çıkması banada garip geldi.

şu videoda bakın uzun uzun incelemiş.

AMD soket desteği uzun olduğu doğru ama dahili grafik ve fazla çekirdek olmasıda göz ardı edilmemesi gereken nimetler.
iki seçenek var,
Render yapan birisi çok çekirdekli olması sebebi ile tercih edilebilir.
fakat, oyun için alacak birisinin çekirdekle hiçbir işi yok, dahili grafik olması çok mühim değil, çünkü zaten ekran kartı kullanıyoruz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,958
Üyeler
183,925
Son üye
utkuwxe
Geri