İntel core i7 10700T nedir ?

Gamer_g

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
911
İlk defa gördüm farkı ne anlamadım.
11.nesille artık sonunda yüksek frekans desteğini göreceğiz
nfurl="true"]https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/products/processors/core/i7-processors/i7-1185g7.html[/URL]

T serisi işlemciler az güç tüketen seri işlemciler diye biliyorumi TDP değerinden de anlaşılıyor.

Böyle yazıyor
Bellek türleri
DDR4-3200, LPDDR4x-4267
3200mhz olcak artık galiba giriş seviyesinde laptopta da olcak

Az güç tüketen ofis kullanımına uygun işlemcilerdir ''T'' serisi işlemciler laptop yani mobil işlemcilerde ''U'' olarak görünür.

İ9da da var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dün masaüstü için Intel'in selası okundu, yakında laptop'larda da okunur.

Dün masaüstü için Intel'in selası okundu, yakında laptop'larda da okunur.
11.nesil i7 4c 8t ile 4800unun mobil işlemci olarak hepsinde ağzına ediyor linkte testi var orda ram frekansı da 3200olcak ddr4 ve lpddr4x 10nm daha neler neler mobilde Intel her zaman önde kaldı

İ9da da var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

T çoğu intel işlemcide var, Ryzen işlemcilerde de var. Aynı işlemci ama çok daha düşük çekirdek hızları ile çalışıyor.
Böyle yazıyor
Bellek türleri
DDR4-3200, LPDDR4x-4267
3200mhz olcak artık galiba giriş seviyesinde laptopta da olcak
Hayır, LPDDR4 ile DDR4'ü karşılaştırmak pek doğru değil, LPDDR4X'ler zaten 4267 MHz olduğu için hep o destekleniyor. Ki ben masaüstü için LPDD4X gördüğümü hatırlamıyorum.
0.2ghz için 100 dolar fark fazla değil mi ? 3600x-5600x
Evet, Ryzen işlemciler artık çok daha pahalıya gelecek, sadece işlemciler değil anakartlarda da fiyat artışı var. Artık i5 10400F/i3 10100f gibi işlemciler rakibi olan Ryzen işlemcilerden daha ucuza denk geliyor ve aynı performans veriyor. AMD ile Intel yer değiştiriyor gibi, artık F/P intel olacak herhalde.

T çoğu intel işlemcide var, Ryzen işlemcilerde de var. Aynı işlemci ama çok daha düşük çekirdek hızları ile çalışıyor.

Hayır, LPDDR4 ile DDR4'ü karşılaştırmak pek doğru değil, LPDDR4X'ler zaten 4267 MHz olduğu için hep o destekleniyor. Ki ben masaüstü için LPDD4X gördüğümü hatırlamıyorum.

Evet, Ryzen işlemciler artık çok daha pahalıya gelecek, sadece işlemciler değil anakartlarda da fiyat artışı var. Artık i5 10400F/i3 10100f gibi işlemciler rakibi olan Ryzen işlemcilerden daha ucuza denk geliyor ve aynı performans veriyor. AMD ile Intel yer değiştiriyor gibi, artık F/P intel olacak herhalde.
Evet bence de ve lpddr4x laptopta olcak macbooklarda görmüşsündür 3733mhz onlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,832
Üyeler
191,176
Son üye
Atilla2001
Geri