NVIDIAMDINTEL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,770
Güzel fiyat, bu fiyata ciddi ciddi 6 çekirdekli 9600x almayı düşünenler oluyor malum.
7-8k fiyatlara denk getirirsem alacam galibaGüzel fiyat, bu fiyata ciddi ciddi 6 çekirdekli 9600x almayı düşünenler oluyor malum.
Render falan alacaklar için düşünülebilir onun dışında 9600x ya da bir tık üstüne 9700x çok daha mantıklı
Düşebilir evet. Aslında işlemciden çok anakartların düşmesi lazım Z890 ucuz mesela ama H810 çok pahalı H610 lara falan göre.7-8k fiyatlara denk getirirsem alacam galibaincehesapta maximum karta %10 cashback kampanyası gelseydi, şimdi çekmiştim de. yılbaşı kadar daha da düşeceğini düşünüyorum.
Güzel fiyat ama productivity yapmayan birinin 245kf alması mantıklı değil. Abisi bile 7600 ile zar zor yarışırken, 14 çekirdekten sadece 6 tanesi performance core iken, 24mb cache'e sahipken almayı düşünenler oluyor malum.Güzel fiyat, bu fiyata ciddi ciddi 6 çekirdekli 9600x almayı düşünenler oluyor malum.
am5 toplamak daha mantıklı çünküGüzel fiyat, bu fiyata ciddi ciddi 6 çekirdekli 9600x almayı düşünenler oluyor malum.
50MB toplam Cache var işlemcide. R9 ve 3D işlemciler hariç tüm Ryzenlerden daha iyi yani. 245KF nin eski nesili 14600KF bile çok rahat R7 9700X ile yarışıyor ne 7600ünden bahsediyorsunGüzel fiyat ama productivity yapmayan birinin 245kf alması mantıklı değil. Abisi bile 7600 ile zar zor yarışırken, 14 çekirdekten sadece 6 tanesi performance core iken, 24mb cache'e sahipken almayı düşünenler oluyor malum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Cpu odaklı oyuna örnek, gamers nexus'un son 5500x3d için yapmış olduğu video. Sadece oyun odaklı değil, ben bunda render vs alırım ederim diyenlere gider.
dahil sanırımbf6 dahilmiydi acaba
Oyunlarda esas olan bildiğim kadarıyla l3 önbelliği sizin bahsettiğiniz gibi olmuyor maalesef50MB toplam Cache var işlemcide. R9 ve 3D işlemciler hariç tüm Ryzenlerden daha iyi yani. 245KF nin eski nesili 14600KF bile çok rahat R7 9700X ile yarışıyor ne 7600ünden bahsediyorsun![]()
Çok güzel işlemci eyvallahda buna birde özel anakart lazım. Üstüne 2026 da yeni soket ve yeni işlemcilerle gelicek. O İşlemcilerde dedikleri gibi olur ve fiyatları ateş pahası olmazsa bu işlemcilerle bakan olmaz 4 5k ya düşmedikçe. Anakartlar da keza iyi bir anakart aliyim desem en az6k orda 15klık oluyorsun. Onun dışında süper işlemci. Benim gözüm 265k da.