B850 alabilirsinHerkese iyi günler bende i7-14700kf ve asus z790-e anakart var. ryzen 7 9800xd işlemciye geçiş yapmak istiyorum ilk defa amd alacam ama hangi anakartı almalıyım karar veremedim
Bütçe?Herkese iyi günler bende i7-14700kf ve asus z790-e anakart var. ryzen 7 9800xd işlemciye geçiş yapmak istiyorum ilk defa amd alacam ama hangi anakartı almalıyım karar veremedim
ortalama benim parçalar 20k eder üstüne en fazla 15k koyabilirimBütçe?
ortalama benim parçalar 20k eder üstüne en fazla 15k koyabilirim
asus ryujin 3 360 sıvı soğutmam var![]()
ASRock X870 Steel Legend WiFi 8000mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart
ASRock X870 Steel Legend WiFi 8000mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
asrock kaliteli markadır. Ki üst seviye bir anakartasus ryujin 3 360 sıvı soğutmam var
asus rog 4070 ti ekran kartım daha önce msi anakart kullandım optimizasyon sorunu yaşadım
Bios güncellemesi ile düzeldi takip ediyorsanasrock alma, 9800x3dler yanıyor o anakartta
yinede almazdım benBios güncellemesi ile düzeldi takip ediyorsan![]()
Asrock en iyi anakart üreticilerinde ilk 3'e girer. Normalde popüler bir anakart üreticisi ama ytd dayinede almazdım ben
14700KF varken pek gerekli bir yükseltme değil hatta oyun hariç birçok konuda 14700KF daha güçlü. Valorantta falan az daha fazla FPS almak sizin için gerçekten önemliyse bilemem.Herkese iyi günler bende i7-14700kf ve asus z790-e anakart var. ryzen 7 9800xd işlemciye geçiş yapmak istiyorum ilk defa amd alacam ama hangi anakartı almalıyım karar veremedim
ustam ben upgrade seven birisiyim örnek intel her sene yeni söket yapılı anakart çıkartıyor ve benim çok zoruma gidiyor kalkıp son nesil bi işlemciyi alıp 1 sene sonra yeni bi anakarta takamazsam ne yapayım o parçaya amd neredeyse kaç yıldır aynı söketle devam etmekte14700KF varken pek gerekli bir yükseltme değil hatta oyun hariç birçok konuda 14700KF daha güçlü. Valorantta falan az daha fazla FPS almak sizin için gerçekten önemliyse bilemem.