Neler Yeni

[Intel-GamerDays] [Battle.net] - Call of Duty®: Modern Warfare® II

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
sayfa açılırsa hemen alt solda mw2 bundle tıkla , yeni açılan sayfada mw2 seçiyosun sonra yazıları-yönergeleri oku battle.net kısmında tıklanıcak yer var ordan tıklayıp devam et.. (telefon no ve hesap bağlama vs ekranı gelicek) daha sonrasını ben de yapamadım sıkıntı var
Screenshot_1.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

ben ona tıklayınca böyle kalıyor galiba hala sorunlu

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
ben de bağlamıştım battle.net sayfasında görünüyo connections bölümünde ama uygulamada hala satın al şeklinde..
gönderdi bağladım sonra geri geldim satın al gibi bir şey vardı tıkladım geçti direkt

Eryy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray ışık
Merhaba bende monsterdan aldım bana da kod verdiler fakat intel sayfasına giriyorum hesaplari bağla tuşuna bastığımda sayfayı yenileyip aşağıda oyunu al beliriyor oraya bastığımda referans kodu 003 hatasi veriyor bunun sebebi nedir sizce?

XcLuzziv3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdem Tahiroğlu
Selamlar arkadaşlar, dün malum intel sitesi çöktü bir şey yapamadım. şimdi siteye girdim battle hasıbını bağladım fakat aşağıda eklediğim hatayı alıyorum. mw2 battle hesabımda aktif olmuyor. bu hatayı alan oldu mu? çözümü var mıdır? teşekkürler.

Merhaba bende monsterdan aldım bana da kod verdiler fakat intel sayfasına giriyorum hesaplari bağla tuşuna bastığımda sayfayı yenileyip aşağıda oyunu al beliriyor oraya bastığımda referans kodu 003 hatasi veriyor bunun sebebi nedir sizce?
aynısı bende var dostum. genel bir sorun sanırım. sende bu hatayı mı alıyorsun.

Ekler

• err2.png
    err2.png
    67 KB · Hit: 62
  • err2.png
    err2.png
    67 KB · Hit: 57

Eryy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray ışık
Evet dünden beri uğraşıyorum dün siteye girmiyodu bugün de bu hata veriyo

XcLuzziv3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdem Tahiroğlu
bende hala aynı hatayı almaya devam ediyorum. tek çaresi beklemek olacak sanırım. ben intel destek kısmına yazdım aynı fotoğrafı belge olarak yükledim ama pazartesi - cuma arası çalışıyorlarmış. sanıyorum salı gününü bulacak cevap almam. eğer o zamana kadar çözüm olmaz ise intelin cevabını paylaşırım buradan.

• Beğen
Reaksiyonlar: Eryy

Eryy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray ışık
Selamlar arkadaşlar, dün malum intel sitesi çöktü bir şey yapamadım. şimdi siteye girdim battle hasıbını bağladım fakat aşağıda eklediğim hatayı alıyorum. mw2 battle hesabımda aktif olmuyor. bu hatayı alan oldu mu? çözümü var mıdır? teşekkürler.

aynısı bende var dostum. genel bir sorun sanırım. sende bu hatayı mı alıyors

bende hala aynı hatayı almaya devam ediyorum. tek çaresi beklemek olacak sanırım. ben intel destek kısmına yazdım aynı fotoğrafı belge olarak yükledim ama pazartesi - cuma arası çalışıyorlarmış. sanıyorum salı gününü bulacak cevap almam. eğer o zamana kadar çözüm olmaz ise intelin cevabını paylaşırım buradan.
Bende desteğe yazdım bekliyorum cevabını ayrica redditte de bu sorunu yaşayanlar yazi yazmış oradam bisey bulabiliriz belki

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Berk
Çok saçma ya çünkü çok büyük bir kampanya yaptılar, pre-order verilen siparişlerin ürün anahtarları bile 1 gün önceden veriliyor ki insanlar pre-load yapabilsin, oyun çıktığında oynamaya erkenden başlasın siz daha ürünü alacaksınız üzerine inmesini bekleyeceksiniz. Umarım en kısa sürede alırsınız.

XcLuzziv3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdem Tahiroğlu
umarım en kısa sürede alırız ama yakın zamanda çözülecek gibi görünmüyor. Intel bile olsan böyle sorunlar yaşanabiliyormuş demek, dün sitenin çökmesi tesadüf değilmiş.

Eryy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray ışık
umarım en kısa sürede alırız ama yakın zamanda çözülecek gibi görünmüyor. Intel bile olsan böyle sorunlar yaşanabiliyormuş demek, dün sitenin çökmesi tesadüf değilmiş.
Şu anda bende böyle dedi birazdan pc ye gecip kütüphaneye düşmüş mu bakacağım bi kontrol edin isterseniz

Ekler

• Screenshot_2022-10-29-19-07-42-872_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-10-29-19-07-42-872_com.android.chrome.jpg
    664.6 KB · Hit: 41
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,718
Üyeler
163,707
Son üye