Neler Yeni

Yardım intel i3 1005g1 işlemcili sistem iyi midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onurcan Kula
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Exa markası Exa Bilişimin. Yani Gamegaraj gibi firmaların alt firması.

1005G1 ise ofis işlerinizi yaptırır ancak oyun oynatamaz.
eksa bilişimi araştırdım ama pek bilgi bulamadım bu laptop alınabilir mi sizce?
kendim için almıyorum alacak kişi office kullanacak ve pubg mobile oynayacak bu ihtiyaçları rahatça karşılayabilir mi?

techno3030

80+ Bronze
eksa bilişimi araştırdım ama pek bilgi bulamadım bu laptop alınabilir mi sizce?
kendim için almıyorum alacak kişi office kullanacak ve PUBG mobile oynayacak bu ihtiyaçları rahatça karşılayabilir mi?
Office için evet, PUBG Mobile olarak emin değilim ancak sanırım oynatır. Bu arada bütçesi ne kadar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onurcan Kula
Office için evet, PUBG Mobile olarak emin değilim ancak sanırım oynatır. Bu arada bütçesi ne kadar?
en fazla 4500 olabilir diye düşünüyorum, normalde hp 15-da2095nt alacaktı ancak 4999 tl olduğu için vazgeçti. sizin bu sistemden daha iyi ya da denk ama bilinir marka performans verecek önerileriniz varsa bakabilirim

techno3030

80+ Bronze
en fazla 4500 olabilir diye düşünüyorum, normalde hp 15-da2095nt alacaktı ancak 4999 TL olduğu için vazgeçti. sizin bu sistemden daha iyi ya da denk ama bilinir marka performans verecek önerileriniz varsa bakabilirim
Tam da DA2095NT önerecektim ama bakmışsınız zaten. Pek önerim yok bu bütçede bu Exa dışında.

Samurai V

80+
bu işlemci nasıldır ve https://www.hepsiburada.com/exa-tre...ilir-bilgisayar-p-HBV000013P6Y3?magaza=SASTAR exa markası hakkında bilgisi olan var mı bu laptop alınır mı
bende acer aspire 5 var. İşlemcisi i3 1005g1 işlemcinin fena olmadığını söyleyebilirim fakat dahili grafik kartı çok iyi değil. CS:GO da 10-15 fps çalışıyor belki pubg mobile oynatabilir. Güzel bir ssd ile masaüstünde hızlı olur. Bahsettiğin laptop markasını ise çok bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onurcan Kula
Tam da DA2095NT önerecektim ama bakmışsınız zaten. Pek önerim yok bu bütçede bu Exa dışında.
Teşekkür ederim kardeşim
bende acer aspire 5 var. İşlemcisi i3 1005g1 işlemcinin fena olmadığını söyleyebilirim fakat dahili grafik kartı çok iyi değil. CS:GO da 10-15 fps çalışıyor belki PUBG mobile oynatabilir. Güzel bir ssd ile masaüstünde hızlı olur. Bahsettiğin laptop markasını ise çok bilmiyorum.
evet intelin dahili grafik kartları beğenilmiyor, windows işlerindeki performansı kötü olmayacaktır zaten o da geçici olarak böyle bir şey istiyor sadece pubg mobile oynayacak. ssdye gerek var mı? 512 gb yeterli olacaktır bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onurcan Kula
Donanım olarak daha güçlü laptoplar bulunabilir bence bu arada geç cevap verdiğim için kusura bakmayın şarjım bitmişti
sıkıntı yok kardeşim, doğru diyorsun da pandemi döneminde 2. el laptop araştırsam da gidip bakamadıktan sonra işime yaramayacak gibi doğru mudur ne çıkacağı belli olmaz ayrıca arkadaş geçici olarak alıyor ileride masaüstü toplayacak (2 tane alması gerekiyor kardeşi ve kendi için o yüzden aynı ve eşit olmasını istiyor 2. elde de böyle denk getirmek zor olur)

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
sıkıntı yok kardeşim, doğru diyorsun da pandemi döneminde 2. el laptop araştırsam da gidip bakamadıktan sonra işime yaramayacak gibi doğru mudur ne çıkacağı belli olmaz ayrıca arkadaş geçici olarak alıyor ileride masaüstü toplayacak (2 tane alması gerekiyor kardeşi ve kendi için o yüzden aynı ve eşit olmasını istiyor 2. elde de böyle denk getirmek zor olur)
Hmm exa markasının kalitesinden emin değilim ama laptop iyi 2.el almazsa alabilir iş görür gayet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,685
Üyeler
172,719
Son üye
tasno
Top Bottom