Neler Yeni

Intel i5-12400f - rtx 4060 hazır sistem alınır mı ?

metezqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan Çakır
Arkadaşlar merhaba, bir süredir masaüstü bilgisayar almayı düşünüyordum ve araştırıyordum. Araştırmalarım sonunda aşağıda bıraktığım linkteki kasayı almaya karar verdim. Ek olarak da SSD yükseltmesi ve kule tipi soğutucu ekledim. Ama yine de sizin yorumlarınızı merak ettiğim için bu konuyu oluşturdum. Geri dönüş sağlarsanız sevinirim. bir de anakartta dual bios veya bios flashback var mıdır ? onu öğrenemedim söylerseniz sevinirim iyi günler.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,112
İsim
Oğuz
Alınır gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi soğutucuyu ekledin?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,112
İsim
Oğuz
bende almayı düşünüyorum da daha iyisi var mı acaba bu fiyata alınr mı
Daha düşüğü gelir mi bilmem biraz zor fakat baktığıma göre yok. En azından DDR5 kullanmışlar o yüzden alınır 24k'ya çok fazla bir sistem kalmadı.

Can Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
CAN AZMAZ
Daha düşüğü gelir mi bilmem biraz zor fakat baktığıma göre yok. En azından DDR5 kullanmışlar o yüzden alınır 24k'ya çok fazla bir sistem kalmadı.
pc hocası bayadır sistem yapmıyor onu bekliyorum yoksa alıcam alırım sımdı sonra pc hocası sıstem yapar pişman olmak istemiyorum :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,112
İsim
Oğuz
pc hocası bayadır sistem yapmıyor onu bekliyorum yoksa alıcam alırım sımdı sonra pc hocası sıstem yapar pişman olmak istemiyorum :D
Artık çok standart bir skala olduğu için bence üzmez bu saatten sonra 24k vermek. En fazla 2-3 fark etsin ki zor 21k'ya DDR5 4060 sistem.

metezqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır gibi duruyor
Alınır gibi duruyor

Strong M4-12XPRO olanı ekledim hocam azcık araştırabildim gayet işe yaradığı söyleniyordu o yüzden ekledim onu​

hocamlar sorumdada belirttiğim gibi anakartta dual bios veya flashback var mıdır? ilk defa bilgisayara alıyorum ve elektirik gider diye korkuyorum bios güncellemesi sırasında

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,112
İsim
Oğuz

metezqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan Çakır
@Matt Murdock hocam iyi günler bilgisayar siparişini oluşturdum da 1 hafta sonra elime ulaşıcak geldikten sonra yapmam gerekenleri biliyorsanız bana madde madde yazabilir misiniz ?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,112
İsim
Oğuz
@Matt Murdock hocam iyi günler bilgisayar siparişini oluşturdum da 1 hafta sonra elime ulaşıcak geldikten sonra yapmam gerekenleri biliyorsanız bana madde madde yazabilir misiniz ?
USB hazırla kurulum için. Onun dışında sürücü güncellemelerini yapman yeterli.

Top Bottom