Neler Yeni

İntel i5

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alii
Ekran kartımı ve bir kaç pc donanımını değiştirdim.Bilgisayarı aldığımda İntel Core i5-6500 CPU 3.20Ghz işlemci vardı.Bu işlemci şu ana kadar eski parçalar olduğu için pek iyi mi? kötü mü? performansı bilmiyorum.Bir süre idare eder mi ?Anakartımı değiştiricem bide amd geçiş yapmalımıyım ? Bilgilendirirseniz sevinirim.Knight online,csgo ve bir kaç oyun oynuyorum ram 16 gb yapınca yeni oyunlarda oynayacağım.

Anakart : Gigabyte ga h110m s2 ddr3
Ekran Kartı : Msı Gtx 1650 Super Gaming X
İşlemci : İntel Core i5-6500 CPU 3.20Ghz
Ram : 8 Gb
Monitör : Aoc 24G2U 144 hz

cekcons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ömer acar
İşlemcini değiştirmen pek gerekli değil. Onun yerine daha fazla birikim ile büyük bir yükseltme yapmalısınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alii
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni anakart , ssd yok pcde ssd alıcam ve ram 8x2 yapıcam.Ekran kartım ve psuda yeni.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Knight için AMD baya sıkıntı yaratıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

8x2 yap ve SSD ekle gayet iyi olur.K serisi olmadığı için h110 yeterli.

KaanRzGr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Kaan Rüzgar
Instagram
kaanrzgr
Steam
KaanRzGr
Twitter
KaanRzGr
Facebook
KaanRzGr
Sistemin şu an iyi görünüyor. Bahsettiğin SSD ve RAM eklemesi iyi olur. Ancak şimdiden ilerisi için büyük bir değişim yapmak istiyorsan Ddr4 bir anakarta geçiş yap. Yani yeni RAM alacaksın. Boşa gitmesin. Hem anakartın güzel. RAM ve Anakartı satabilirsin. Yeni alacağın anakart ve RAM'in fiyatını biraz karşılar. Boş yere Ddr3 sisteme yeni RAM masrafı yapma ve seni daha çok götürebilecek bir sistem olsun diye dedim.
Ancak dediğim gibi yapacaksan veya yapmayıp yeni RAM alacaksan bile bekle. Çünkü fiyatlar feci bir artış gösterdi. Acil değilse bi kaç ay daha dişini sık. Şimdi boş yere paran gitmesin. Fiyatlar düzeldiği zaman çok daha iyi şeyler yapabilirsin.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Sistemin şu an iyi görünüyor. Bahsettiğin SSD ve RAM eklemesi iyi olur. Ancak şimdiden ilerisi için büyük bir değişim yapmak istiyorsan Ddr4 bir anakarta geçiş yap. Yani yeni RAM alacaksın. Boşa gitmesin. Hem anakartın güzel. RAM ve Anakartı satabilirsin. Yeni alacağın anakart ve RAM'in fiyatını biraz karşılar. Boş yere Ddr3 sisteme yeni RAM masrafı yapma ve seni daha çok götürebilecek bir sistem olsun diye dedim.
Ancak dediğim gibi yapacaksan veya yapmayıp yeni RAM alacaksan bile bekle. Çünkü fiyatlar feci bir artış gösterdi. Acil değilse bi kaç ay daha dişini sık. Şimdi boş yere paran gitmesin. Fiyatlar düzeldiği zaman çok daha iyi şeyler yapabilirsin.
Bu sistem DDR3 mü?

KaanRzGr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Kaan Rüzgar
Instagram
kaanrzgr
Steam
KaanRzGr
Twitter
KaanRzGr
Facebook
KaanRzGr
Bu sistem DDR3 mü?
Anakart modelinin sonunda Ddr3 yazıyor. İnternetten modeli araştırdığımda Ddr4 anakartlar çıkıyor ancak anakart modelini yazarken sonuna Ddr3 yazdığına göre öyledir diye dedim.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Anakart modelinin sonunda Ddr3 yazıyor. İnternetten modeli araştırdığımda Ddr4 anakartlar çıkıyor ancak anakart modelini yazarken sonuna Ddr3 yazdığına göre öyledir diye dedim.
6-7 benim bildiğim kadarıyla ddr4.

KaanRzGr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Kaan Rüzgar
Instagram
kaanrzgr
Steam
KaanRzGr