Neler Yeni

İntel İşlemciler Neden Alınmalı ve AMD neden çöp

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

cakkarl

80+
İ5 7600K ve Z anakart aldım. R5 alıp kazıklanmaktan kat kat iyidir.
1621166623186.png

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İ5 7600K ve Z anakart aldım. R5 alıp kazıklanmaktan kat kat iyidir.
Sayın bezmenler cevabıma bakar mısınız? Ayrıca benim Ryzen 3 3100' üm şuan sizin o intelinizi parçalıyor. 7700K' dan %10 %15 falan daha iyi.
1621166645672.png

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Herkes inteli pahalı diye kötülüyor ve en iyi işlemcilerin İntel olduğunu da inkar ediyor. Şuan piyasadaki en iyi işlemci üreticisi inteldir ve AMD ona yaklaşmış olsa da geçmesi için çok çabalaması gerekmektedir. Siz siz olun bütçeniz az değilse AMD işlemciye para vermeyin.

Mesela İ7 11700K alıp 5.4GHz hıza OC yapıp piyasadaki 11900K dışındaki tüm işlemcilerden daha yüksek GHz sahibi olabilirsiniz. 11900K ise 5.6GHz bandına kadar çıkabilen kapasitesi ile piyasanın en iyi işlemcisi. Övdüğünüz hangi AMD işlemci sıvı nitrojen olmadan 5.4-5.6GHz görüyor?

Bazıları intellere ısınıyor falan demiş sen elindeki AMD işlemciyi bi 5.4GHz yap sonra ev nasıl yanıyor gör 😀
Sesli kahkaha attim resmen iskvkskvkkskvkskvkkakcjsjf. Hala gulmemek icin kendimi zor tutuyorum

Farway

80+ Silver
Herkes inteli pahalı diye kötülüyor ve en iyi işlemcilerin İntel olduğunu da inkar ediyor. Şuan piyasadaki en iyi işlemci üreticisi inteldir ve AMD ona yaklaşmış olsa da geçmesi için çok çabalaması gerekmektedir. Siz siz olun bütçeniz az değilse AMD işlemciye para vermeyin.

Mesela İ7 11700K alıp 5.4GHz hıza OC yapıp piyasadaki 11900K dışındaki tüm işlemcilerden daha yüksek GHz sahibi olabilirsiniz. 11900K ise 5.6GHz bandına kadar çıkabilen kapasitesi ile piyasanın en iyi işlemcisi. Övdüğünüz hangi AMD işlemci sıvı nitrojen olmadan 5.4-5.6GHz görüyor?

Bazıları intellere ısınıyor falan demiş sen elindeki AMD işlemciyi bi 5.4GHz yap sonra ev nasıl yanıyor gör 😀
O zaman dünyanın en hızlı işlemcisi AMD FX işlemci 8.4 GHZ e çıktı ama en fazla sucuk kızartırsın işlemciyle.
Soğutma işine gelince bir sıvı soğutmaylada amd yi o frekansa çıkartabilirsiniz.
Ayrıca 11900k veya 11700k işlemciler en hızlı işlemciler değildir XE işlemciler var onuda geçtim XEON işlemci ailesi var.
Çok yanlış bir konu

Umut0526

80+ Silver
Arkadaşlar daha da uzatmaya gerek yok arkadaş hala inatçı o kadar anlattık anlamadı daha da anlamaz heralde

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Testing Games kanalından ss atarak işlemci savunmak da iyiymiş.

Senin mantıkla bakarsak vücudu %35 yağlı 110 kilo bir adam, vücudu %7 yağlı 130 kilo bir vücut geliştirme şampiyonundan daha iyi bir fiziğe sahip oluyor lakin yan yana koyduğunda 130 kilo adamın çok daha iyi fiziğe sahip olduğunu görüyorsun.

Bacaklarının kalınlığına bakarak kaç kilometre hızla koşabileceğini kıyaslıyorsun lakin daha ince bacağı olan atlet tur bindiriyor senin sırf bacağı daha kalın diye savunduğun vücut geliştirmeciye.

Diyafram kullanım yeteneğine bakarak Şahika Ercüment'in Eminem'den daha iyi şarkı söyleyebileceğini savunuyorsun lakin Grammy'yi Eminem alıyor.

Daha geçen hafta tahta oymaya başlamış 5 parmaklı birinin, 20 yıldır marangozluk yapan 4 parmaklı birinden çok daha iyi olacağını savunuyorsun lakin ortaya çıkan işlere baktığımızda 4 parmaklı adamınki katbekat daha iyi oluyor.

Örnekleri arttırabilirim lakin trollün teki uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum.

Forumuye

80+ Bronze
O zaman dünyanın en hızlı işlemcisi AMD FX işlemci 8.4 GHZ e çıktı ama en fazla sucuk kızartırsın işlemciyle.
Soğutma işine gelince bir sıvı soğutmaylada amd yi o frekansa çıkartabilirsiniz.
Ayrıca 11900k veya 11700k işlemciler en hızlı işlemciler değildir XE işlemciler var onuda geçtim XEON işlemci ailesi var.
Çok yanlış bir konu
Xeon sunucu için iyi ama GHz olarak düşük onlar.

caang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Caner
Bütçene hangisi uyuyorsa onu alıcan bence fanboyluk yapmaya ne gerek var 😁

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom