İ5 7600K ve Z anakart aldım. R5 alıp kazıklanmaktan kat kat iyidir.
İ5 7600K ve Z anakart aldım. R5 alıp kazıklanmaktan kat kat iyidir.
Sayın bezmenler cevabıma bakar mısınız? Ayrıca benim Ryzen 3 3100' üm şuan sizin o intelinizi parçalıyor. 7700K' dan %10 %15 falan daha iyi.İ5 7600K ve Z anakart aldım. R5 alıp kazıklanmaktan kat kat iyidir.
Sesli kahkaha attim resmen iskvkskvkkskvkskvkkakcjsjf. Hala gulmemek icin kendimi zor tutuyorumHerkes inteli pahalı diye kötülüyor ve en iyi işlemcilerin İntel olduğunu da inkar ediyor. Şuan piyasadaki en iyi işlemci üreticisi inteldir ve AMD ona yaklaşmış olsa da geçmesi için çok çabalaması gerekmektedir. Siz siz olun bütçeniz az değilse AMD işlemciye para vermeyin.
Mesela İ7 11700K alıp 5.4GHz hıza OC yapıp piyasadaki 11900K dışındaki tüm işlemcilerden daha yüksek GHz sahibi olabilirsiniz. 11900K ise 5.6GHz bandına kadar çıkabilen kapasitesi ile piyasanın en iyi işlemcisi. Övdüğünüz hangi AMD işlemci sıvı nitrojen olmadan 5.4-5.6GHz görüyor?
Bazıları intellere ısınıyor falan demiş sen elindeki AMD işlemciyi bi 5.4GHz yap sonra ev nasıl yanıyor gör
AL İNTEL KULLAN. İNTEL EN İYİSİ TAMAM SEN İNTEL AL. İntel fanboyu seniBen işlemcimi aldım bile kargoda. Şuan amacım forumun da gerçekleri görmesi. Arkadaşım olmasa foruma inanıp AMD alacaktım.
Sen 7600K'nı 10GHz bile yapsan 3600'ü geçemez.R5 3600 OC ile 5GHz olabiliyor mu? Olamıyor.
O zaman dünyanın en hızlı işlemcisi AMD FX işlemci 8.4 GHZ e çıktı ama en fazla sucuk kızartırsın işlemciyle.Herkes inteli pahalı diye kötülüyor ve en iyi işlemcilerin İntel olduğunu da inkar ediyor. Şuan piyasadaki en iyi işlemci üreticisi inteldir ve AMD ona yaklaşmış olsa da geçmesi için çok çabalaması gerekmektedir. Siz siz olun bütçeniz az değilse AMD işlemciye para vermeyin.
Mesela İ7 11700K alıp 5.4GHz hıza OC yapıp piyasadaki 11900K dışındaki tüm işlemcilerden daha yüksek GHz sahibi olabilirsiniz. 11900K ise 5.6GHz bandına kadar çıkabilen kapasitesi ile piyasanın en iyi işlemcisi. Övdüğünüz hangi AMD işlemci sıvı nitrojen olmadan 5.4-5.6GHz görüyor?
Bazıları intellere ısınıyor falan demiş sen elindeki AMD işlemciyi bi 5.4GHz yap sonra ev nasıl yanıyor gör
Sen herşeyi frekans sanıyosun sanırımR5 3600 OC ile 5GHz olabiliyor mu? Olamıyor.
5600X dışında hiçbir R5 5GHz olamıyor. O da aşırı pahalı. Yani fark etmez hangisi olduğu.Geçmiş olsun. B*k gibi bir işlemci almışsınız. R5 derken hangi R5?
Dostum troll' sen veya kaçırıldıysan i5 2500K övR5 3600 OC ile 5GHz olabiliyor mu? Olamıyor.
Xeon sunucu için iyi ama GHz olarak düşük onlar.O zaman dünyanın en hızlı işlemcisi AMD FX işlemci 8.4 GHZ e çıktı ama en fazla sucuk kızartırsın işlemciyle.
Soğutma işine gelince bir sıvı soğutmaylada amd yi o frekansa çıkartabilirsiniz.
Ayrıca 11900k veya 11700k işlemciler en hızlı işlemciler değildir XE işlemciler var onuda geçtim XEON işlemci ailesi var.
Çok yanlış bir konu