İntel mi Amd Mi (Para Sorun Olmasa)

vecco

80+
Reaksiyon skoru
29
Dostlar bir sistem kuracak olsaydınız ve tamamen rahat ve performansa dayalı bir sistem kuracak olsaydınız hangi markayı tercih ederdiniz? (Para sorun olmasaydı)

Yeni AMD işlemcileri İntel'i alt üst eder.

Para sorun olmasa en güncel intel ve en güncel rtx ekran kartı ile güzel bir sistem toplanırdı. Hatta custom olurdu herşeyiyle

Dostlar bir sistem kuracak olsaydınız ve tamamen rahat ve performansa dayalı bir sistem kuracak olsaydınız hangi markayı tercih ederdiniz? (Para sorun olmasaydı)
Para sorun Olmasaydı Ben Oyun Performansı Olarak Intel Derdim Ama Para sorunu Olsaydı Kesinlikle Amd Derdim Çünkü yanında çok iyi sögutmayla geliyor ve çok fiyat performans

Para sorun olmasa da AMD. Hadi işlemciyi geçtik diyelim, yanına doğru düzgün bir soğutucu verin bari. Bu nedir yaa?
1584992357778.webp

Kesinlikle AMD derim. Intel diyen arkadaşlar lütfen bana Ryzen 3950X'i, 3900X'i, Threadripper 3990X'i geçebilen Intel işlemci atabilir mi? Lütfen?

Fanboyluğu bırakıp objektif olun. Intel size para falan vermiyor. Veriyorsa bana da versin ben de Intel diye bağırayım etrafta.

Bu nasıl soru intel ofis işleri için iyi (program falan) amd ise oyunlarda daha iyi yani 2 side kendine göre iyi

AMD ve AMD ?

işlemci olarak amd ama ekran akrtı olarak nvida yeni nesillere bakarsak

Şöyle bir izlenim sergiledim senelerden beri;
AMD İntelden daha performanslı çalışıyor, fakat AMD'nin ömrü daha kısa kalıyor düşüncesindeyim.

Duyduğuma göre yeni amd işlemcileri çok iyiymiş. Ama internettede çoğu yayıncının pc toplama videolarında gördüğüm kadarıyla hepsi RTX2080Ti ve Ryzen7 kombinasyonunu yapıyolar(Bazılar i9 kullanıyor)

Amd nin kullanılma sebebi zaten uygun olması. Param olsa intelden şaşmam. Tercihim tabikide İNTEL.

Geri